Internet moninkertaistaa Pelastusarmeijan konferenssin

 

Pelastusarmeijan maailmanlaajuinen nuorisokonferenssi (World Youth Convention, WYC) järjestetään heinäkuun puolivälissä Ruotsissa. Sinne odotetaan kaikkialta maailmasta 1200 omien maidensa edustajaa. Uutta on se, että konferenssia voi seurata verkossa.

WYC-nuorisokonferenssin järjestäjät toivovat, että tuhannet nuoret eri puolilla maailmaa seuraavat tapahtumaa verkossa. Nelipäiväinen konferenssi, jossa aiheina ovat muun muassa sitoutuminen, uhrautuminen ja opetuslapseus, on internetin kautta avoin kaikille. Niille, jotka eivät ennestään tunne Pelastusarmeijan työtä tai tietävät siitä kovin vähän, tämä uusi avaus antaa runsaasti tietoa järjestön monipuolisesta toiminnasta.

WYC:n koordinaattori eversti Birgitte Brekke odottaa ”innostavaa tapahtumaa” ja rohkaisee nuoria eri puolilla maailmaa kokoontumaan yhteen ystävien kanssa ja seuraamaan tapahtumia tietokoneelta suurelle kankaalle heijastettuna.
– Tällä tavoin saamme minikonferensseja kaikkialle maailmaan! Brekke iloitsee.

Dei, retroäijät, neliöb. 9.-15.7.

Konferenssissa on maailmanluokan puhujia eri mantereilta sekä kansainvälisen Pelastusarmeijan irlantilainen päällikkö, kenraali Shaw Clifton ja hänen puolisonsa komentaja Helen Clifton. Lisäksi mukana on muusikoita, laulajia, näyttelijöitä ja tanssijoita Brasiliasta, Norjasta, Isosta-Britanniasta, Intiasta, Sambiasta, Italiasta, Koreasta, Ruotsista, Yhdysvalloista ja Australiasta.

Pelastusarmeijalla on toimintaa 117 maassa 175 eri kielellä. Koulutettuja pelastusupseereita on kokopäivätyössä noin 17 000.
Suomen Pelastusarmeija on noin 900 jäsenen suuruinen ja noin 90 toimipisteessä toimiva yhteisö. Pelastusarmeijan työ alkoi Suomessa vuonna 1889. Se kuuluu Suomen ja Viron territorioon. Koulutuksen saaneita kokopäiväisiä työntekijöitä eli pelastusupseereita on seitsemisenkymmentä.

Lisätietoja konferenssista löytyy osoitteesta www.raisedup.org

 

 
Päivä artikkelibanneri 11.3.- 2024