Helluntaiherätyksen Juhannuskonferenssi 2011 kutsuu yhteyteen

 

Keuruulla juhannuksena järjestettävän Helluntaiherätyksen Juhannuskonferenssin teema kutsuu yhteyteen. Konferenssi haastaa löytämään yhteyden Jumalaan, itseen ja lähimmäiseen. Ison Kirjan alueelle odotetaan jälleen noin 30 000 konferenssivierasta.

Konferenssin ohjelma koostuu teemaa käsittelevästä raamatunopetuksesta, monipuolisesta ja tasokkaasta musiikista, lasten ja nuorten tapahtumista sekä erilaisista näyttelyistä. Yhteys-teeman erityispiirteenä on juhannuspäivän keskustelufoorumi, jossa paneudutaan ajankohtaiseen avioliittoaiheeseen. Foorumin yhtenä vierailijana on Päivi Räsänen.

Juhannuskonferenssin puhujavieraina ovat muiden muassa Iso Kirja -opiston entinen rehtori, professori Veli-Matti Kärkkäinen Yhdysvalloista sekä europarlamentaarikko Sari Essayah. Juhannusaaton kirkkokonsertissa Keuruun kirkossa esiintyy Viktor Klimenko säestäjinään diplomiurkuri Matti Pesonen ja viulisti Rauno Välipakka. Juhannusillan suuressa ylistysjuhlassa esiintyy Petri Kosonen yhtyeineen.

Sansa Neliöb. 13.2.-12.3.

Juhannuskonferenssi on kansainvälinen tapahtuma. Juhlateltan erikielisten simultaanitulkkausten lisäksi Ylistysteltan ohjelmaan on sisällytetty englanninkielinen, ruotsinkielinen ja venäjänkielinen jumalanpalvelus. Kansainvälisyyttä tuovat myös Missioteltan monipuolisen lähetys- ja kehitysyhteistyönäyttelyt.

Konferenssissa juhlayleisöä palvelee noin 2000 talkoolaista. Konferenssin talkoo-organisaatiossa halutaan huomioida myös EU:n vapaaehtoistyön teemavuosi 2011.

Lisätietoja: www.juhannuskonferenssi.fi.

 

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie