Yleinen: Konekiväärisaarnaaja pelastaa Afrikan lapsia

Hannu Haukasta kristittyjen media-ammattilaisten verkoston puheenjohtaja

 

Hannu Haukka puhui suurkaupunkimissioista NRB:n kongressissa Nashvillessa helmikuussa.

Suomalaisen medialähetysjärjestö IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka on valittu National Religious Broadcasters –järjestön (NRB) kansainvälisen komitean puheenjohtajaksi. NRB on kristittyjen media-ammattilaisten verkosto, jonka vuotuinen kongressi on kristillisen mediatyön laajin foorumi maailmassa.

Haukka on ensimmäinen NRB:n johtavaan asemaan valittu ei-amerikkalainen puheenjohtaja sen lähes 70 vuoden historiassa. Valinnalla NRB haluaa vahvistaa kansainvälistä profiiliaan.

NRB on hiljattain perustanut tytärorganisaation Intiaan. Se tulee vastaamaan Aasian maiden suureen koulutustarpeeseen kristillisessä mediatyössä.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Hannu Haukka oli yksi juhlapuhujista NRB:n kongressissa Nashvillessa, Yhdysvalloissa helmikuussa. Puheessaan hän kertoi IRR-TV:n suurkaupunkimissioista, joka pidettiin äskettäin myös Helsingissä. Kaupunkimissiot ovat tavoittaneet IRR-TV:n mukaan yhdeksässä vuodessa 120 miljoonaa ihmistä yli 70 kaupungissa eri puolilla maailmaa.

Yleiskristillinen IRR-TV tekee lähetystyötä sähköisen ja painetun median kautta pääasiassa Venäjälle, Lähi-itään ja Aasiaan. Haukan puheenjohtajuus ei vaikuta hänen toimenkuvaansa IRR-TV:llä.

Lisätietoa NRB:stä: http://nrb.org/

Lisätietoa IRR-TV:stä: http://www.irr-tv.fi/

 
Dei, aamuvirkut, artikkeliban 7.2.- (2/2)