GodTube tuli takaisin

 

GodTubeen voi ladata videoita kaikkien nähtäväksi ja kommentoitavaksi.

YouTuben tapaan toimiva GodTube on tehnyt paluun nettiin. Kuten muissakin netin videopalveluissa, GodTuben käyttäjät voivat ladata videoita kaikkien nähtäväksi ja kommentoitavaksi. Erona on, että kaikki sisältö on kristillistä.

Kun GodTube.com ensimmäisen kerran lanseerattiin tammikuussa 2007, se saavutti heti suuren suosion. Kävijöitä oli kuukausittain keskimäärin 2,7 miljoonaa.

Vuonna 2009 palvelun sisältöä monipuolistettiin ja se sai uuden nimen, Tangle.com. Tarkoituksena oli laajentaa käyttäjäkuntaa.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

Tangle.com jatkaa olemassaoloaan koko perheen sivustona, samalla kun GodTube on palannut verkkoon. Lyhyessä ajassa kävijöitä on kertynyt jo 400 000.

Sisältöhygienian vuoksi videot pyritään tarkistamaan ennen niiden julkaisua sivustolla. GodTube ei ole kuitenkaan otsa rypyssä kasattu, vaan monet videoista ovat hauskoja. Tarjolla on musiikkia, urheilua, komediaa ja muuta viihdyttävää.

Chris Wyatt perusti GodTuben vuoden 2007 alkupuolella huolestuttuaan lukemastaan ennusteesta, jonka mukaan kirkossakävijät vähenevät puolella vuoteen 2050 mennessä. Hän päätteli, että tarvitaan uudenlainen kristittyjen maailmanlaajuinen kokoontumispaikka.

YouTube on saanut muitakin jäljittelijöitä uskonnon saralla. JewTube tarjoaa juutalaista näkökulmaa ja IslamicTube islamilaista.