Hyvät: Viikon debatti ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi: ”Lajissaan ainutlaatuinen” – Radio Dei kisaa myös juontajatittelistä

Ex-terroristi Mosab Hassanin kirja nousi joulun myyntivaltiksi

 

Entisen terroristin muistelmat kiinnostavat suomalaisia lukijoita

Kristillisten kirjakauppojen joulusesonki on täydessä käynnissä. Kiireinen aika vaikuttaa myyntiin kaikkialla, ja muutama tuote on noussut myyntivaltiksi.

Seurakuntalainen selvitti, mitä muutamassa isossa kristillisessä kirjakaupassa myydään eniten. Joukossa on myös muutamia yllättäviä joululahjasuosikkeja.

– Kaikki kirjat liikkuvat hyvin joulun alla, myynti on kolme tai neljä kertaa vilkkaampaa kuin normaalisti, toteaa Armi Kivinen Kotisataman kaupasta Helsingistä.

Kestosuosikit ja kausituotteet myyvät aina hyvin: sekä Helsingissä että Jyväskylässä on myyty paljon ensi vuoden kalentereja ja Päivän tunnussana 2011  -kirjasia. Jouluseimet menevät kaupaksi Helsingissä ja Jyväskylässä ostetaan innokkaasti joululehtiä. Myös muutama uutuustuote on noussut kuluttajien suosioon.

Dei Neliöb. 9.2.-3.3.

Carola Häggkvistin joululevy ”Christmas in Betlehem” on ollut todella suosittu. Heti, jos joulualbumi soi liikkeessä taustamusiikkina, haluaa asiakas saada selville artistin ja ostaa levyn,  Suvi Veijalainen Tampereen Karismakirjasta kertoo.

Digiraamattu myy

Sekä Helsingissä, Tampereella että Jyväskylässä yksi kirja on ollut ylitse muiden: entisen Hamas-terroristin Mosab Hassan Yousefin tarina ”Hamasin poika” on noussut myyntihitiksi.

– Osasimme ennakoida, että kirjasta tulee bestseller, mutta sen valtava suosio on silti yllättänyt, Veijalainen hämmästelee.

Riku Rinteen uutuus ”Kohti kirkkaampaa kruunua” sopii lahjaksi vanhemmille ihmisille. William P. Youngin ”Autiotalo”-romaani puolestaan käy lahjaksi kaikille. Myös Salomo -raamattutriviapeli on ollut hyvin suosittu, ja se sopii koko perheelle kahdeksanvuotiaasta ylöspäin,  Veijalainen jatkaa.

-Aviopuolisolle ehdottaisin lahjaksi John ja Staci Eldredgen teoksia ”Villi ja vapaa” ja ”Valloittava salaisuus”, joista ensimmäinen on suunnattu miehille ja jälkimmäinen naisille. Villi ja vapaa on ollut kestosuosikki jo pitkään, kertoo Kati Ketola Jyväskylän kristillisestä kirjakaupasta.

– Lapsille taas sopisi lahjaksi vaikkapa ”Abib – Pikku Aasi” -dvd, joka kertoo joulun kertomuksen pienen aasin silmin.

Kotisataman kaupassa lahjaksi suositellaan myös jotain vähemmän perinteistä:

-Nyt on myynnissä myös digiraamattu, joka sisältää todella paljon tietoa aina erilaisia raamatunkäännöksiä myöten. Se sopii lahjaksi kenelle tahansa tietokoneajan ihmiselle!

 
Artikkelibanneri perussanoma