Ex-Criminals perjantai-illan suorassa Radiogaalan livestriimissä

 
ntiset rikolliset Lauri ”Late” Johansson ja Ali Niemelä sanailevat rosoisesti elämän suurista kysymyksistä.

Lauri ”Late” Johansson ja Ali Niemelä ovat kuuden finalistin joukossa Vuoden radio-ohjelma -palkinnon saajiksi. Kuva: Rauno Westerlund

Radiovuosi huipentuu tänään Radiogaalaan, joka järjestetään nyt jo toisen kerran striimattavana online-tapahtumana. RadioGaalan livestriimi on tänä vuonna auki myös yleisölle. Shortlistalle on noussut kristillisen radioaseman ehdokas.

Radio-ohjelmien ”Venlat” jaetaan perjantain alkuillassa Radiogaalassa, joka on koronavuonna myös radion ystävien seurattavissa. RadioGaalan ilmainen livestriimi avataan poikkeuksellisesti myös yleisölle.
Tapahtumassa palkitaan radioalan RadioAwards-voittajat sekä julkistetaan yleisöäänestyksen vuoden radiojuontajat ja -ohjelmat. Radio Deistä Vuoden radio-ohjelma -palkinnon saajaksi on ehdolla finaaliin eli shortlistalle noussut Lauri ”Late” Johanssonin ja Ali Niemelän isännöimä Ex-Criminals -sarja.
Tänään perjantaina kello 17-20 järjestettävää Radiogaalaa pääsee suuraamaan osoitteessa https://www.radiogaala.fi. Striimi jää katsottavaksi kolmen kuukauden ajaksi suoran gaalan päätyttyä.
Artistivieraina gaalassa esiintyvät Happoradio, Reino Nordin, Aksel Kankaanranta, Mira Luoti ja Kaija Koo. Gaalan juontavat Suvi Hartlin ja Mikko Leppilampi.

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)