Evankelinen Allianssi: ”Rukoilkaamme, että Eritrea olisi muutoksen lähde” 

 

Eritrean vaikeasta tilanteesta huolimatta PWF rohkaisee luottamaan rukouksen voimaan. (Shutterstock) 

Itäafrikkalainen Eritrea kuuluu kristityille maailman vaarallisimpiin valtioihin.

Maailman Evankelinen Allianssi (WEA) on kutsunut kristittyjä marraskuussa kansainväliseen rukoukseen vainotun seurakunnan puolesta. Ensimmäinen aiheelle varatuista rukouspäivistä oli 7. marraskuuta, ja jälkimmäinen toteutuu 14. marraskuuta. 

Helluntailainen uskonnonvapauskomissio PCRL (Pentecostal Commission on Religious Liberty) on lähettänyt kaikille Pentecostal World Fellowship (PWF)- ja World Assemblies of God Fellowship (WAGF) -jäsenkirkoille pyynnön keskittyä rukoukseen erityisesti Eritrean puolesta. 

Karas-Sana Neliöb. 22.-28.4.

”Helluntailaiset veljemme ja sisaremme ovat kärsineet Eritreassa monia vuosia. Eritrean helluntailaisen Full Gospel -kirkon (FGCE) johtajat –– pastori Haile Nayzgi, tohtori Kuflu Gebremeskel ja pastori Kidane Weldou ovat olleet vangittuina 16–17 vuotta ilman kunnollista oikeusprosessia. He eivät ole nähneet perheenjäseniään vuosiin”, PWF taustoittaa. 

Eritrea kuuluu kristityille maailman vaarallisimpiin valtioihin: monia uskovia viruu vankiloissa ja maasta paetaan paljon. 

PCRL:n tavoite on koota nyt miljoonat helluntailaiset vaikuttavaan rukoukseen Eritrean puolesta. 

”Luotamme uskossa, että evankeliumi tulee leviämään kuin tuli ––. Rukoilkaamme, että Eritrea olisi ihme ja muutoksen lähde Afrikan mantereella ja maailmassa!” 

 

Aiheet