Ihmisiä ja ilmiöitä: Venäjän hyökkäys karisti Timo Soinista EU-kriittisyyden: ”Ennen katsoin tahallaan sivuun, kun sopi agendaan vetää turpaan”

Ensi kesän Kansanlähetyspäivillä huomioidaan erityisesti lapset ja nuoret

 

Kesän kansanlähetyspäivien ohjelma on julkistettu Seinäjoella. Seinäjoen seurakunnan, Seinäjoen kaupungin ja Kansanlähetyksen yhteistyössä järjestettävillä päivillä tullaan huomioimaan aivan erityisesti lapset, juniori-ikäiset ja nuoret.

Päivien kohokohtana ovat lauantai- ja sunnuntai-iltana järjestettävät Hengessä mukana -missioillat, joissa pääpuhujana on monille tuttu evankelista Kalevi Lehtinen.

Missioiltoihin odotetaan runsaasti väkeä ja siellä tulee olemana mukava tunnelma ja paljon musiikkia. Missioillat ovat Suomessa tulleet tutuiksi 70-80-luvulla Kalevi Lehtisen myötä ja ne ovat olleet monille portti seurakuntayhteyteen.

Perheniemi neliöb. 1.9.- MJa

– Me eletään sellaista aikaa, jolloin monet ihmiset ovat toivottomia eivätkä tiedä, miksi ovat olemassa. Missioilloissa kerrotaan siitä, mitä tarjottavaa kristinuskolla on tavalliselle ihmisille. Tarjolla on Jeesuksen yhteydessä elämä, johon kuuluu omantunnon rauha, rakkaus toisiin ihmisiin ja iankaikkinen elämä taivaassa. Iloitsen siitä, että näille päiville kaikki voivat tulla, kertoo Kalevi Lehtinen.

Perheen juniori-ikäisille on mm. perjantaina Donkkis Big Night -ilta, jossa on raamattuopetusta, toimintapisteitä, sähäkkää opetusta ja nyyttärit.

Launtai-iltana on myös lähetysmusikaali ja Donkki-show, jossa tarjolla on nukketeatteria, näytelmä- ja musaryhmien esityksiä ja raamattuopetusta. Lapsille on pyhäkouluhetkiä, joissa kerrontaosuus järjestetään pöytäteatterina ja pehmoleluja hyväksi käyttäen.

Lapsille on myös satuhetkiä, askartelua sekä hartaushetki lattiakuvamenetelmällä toteutettuna. Nuorille on luvassa raamattuopetuksen lisäksi mmm. Teatteria, Exitin konsertti ja Petri Kosonen ja bändi.

Aikuisten ohjelmassa on raamattuopetusta, ajankohtaiskanavia, konsertteja ja kutsuvierastilaisuuksia.

Kansanlähetyspäiviä edeltää Hengessä mukana -rukous ja yhteyskonferenssi 30.6.-1.7.2011. Kansanlähetyspäiviä vietetään 1.-3. heinäkuuta.