Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Elviksen rumpali Alec Acuña: ”En kerro kristityille Kristuksesta, koska he tietävät jo.”

 

Kuva: Kaj Aalto

Muun muassa Elviksen bändissä soittanut huippumuusikko sanoo, että on turha soittaa gospelia niille, jotka ovat jo uskovaisia.

– Haluan kertoa niille, jotka tarvitsevat, sairaille, riivatuille, prostituoiduille, kaikenlaisille ihmisille.

Perusta kotoisin oleva Alex Acuña muutti vuonna 1974 Las Vegasiin ja hänet pestattiin siellä muun muassa Elviksen ja Diana Rossin yhtyeisiin. Sitten hän paukutteli nimensä jazzin historiaan soittamalla Weather Report -kokoonpanossa. 

Rumpali on kokenut kutsumuksekseen olla ”Herran lähettiläs muusikkopiireissä”. Ristin Voitto-lehden Kaj Aalto tapasi Acuñan Ruotsissa.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Muusikolla on tapana jakaa Raamattuja sopivan tilaisuuden tullen. Acuña kertoo Dagen-lehden haastattelussa, että muun muassa rumpali Sheila E. sekä jazzpianisti Chick Corea ovat tulleet uskoon hänen todistuksensa kautta.

Evankeliumia Facebookissa

Acuña on myös aktiivinen Facebookin käyttäjä, koska hän ”haluaa kertoa ihmisille Jeesuksesta”.

– On hienoa saada siunata ihmisiä, antaa heille toivoa. Kukaan ei ole täydellinen, ja muiden kanssa voi jakaa elämänkokemuksia.

– Olen kuin avoin kirja, en piilottele mitään ja annan puhelinnumeroni kaikille, Alex Acuña sanoo Ristin Voitolle.