Elämäntaito: Arkkipiispasta kuoriutuu duettolaulaja ja radiojuontaja ­­– Dei Plussaan tuleva uusi podcast-sarja on poikkeuksellinen avaus

Down-tyttären äiti kirjoitti aborttia suositelleelle lääkärille

 

”Hän on avannut silmämme todelliselle kauneudelle ja puhtaalle rakkaudelle”, down-tytön äiti kirjoitti aborttia suositelleelle lääkärille. Kuvituskuvan tyttö ei ole Emersyn. Kuva: Shutterstock

”Emersyn on koskettanut tuhansia sydämiä”, tytön äiti kirjoittaa.

Floridalainen pienen kehitysvammaisen tyttären äiti Courtney Baker kirjoitti hiljattain koskettavan kirjeen häntä odotusaikana hoitaneelle lääkärille, joka suositteli heille raskauden keskeyttämistä lapsella havaitun vamman vuoksi.

Äiti kieltäytyi abortista ja synnytti Emersynin, jota hän kuvailee elämänsä valoksi.

Perheniemi neliöb. vkot 21-22. MJa

”En ole vihainen. En ole katkera. Olen vain todella surullinen”, Baker kirjoitti kirjeessään, jonka hän julkaisi myös Facebookissa.

Hän kertoo, ettei voinut enää pidätellä tuntemuksiaan.

”Tuen ja rohkaisun sijaan ehdotitte, että abortoimme lapsemme. Kerroin hänen nimensä ja kysyitte uudelleen, ymmärrämmekö, miten heikkolaatuista elämämme down-lapsen kanssa olisi.”

Baker jatkaa: ”Emersyn ei ole vain lisännyt elämämme laatua vaan myös koskettanut tuhansien sydämiä. Hän on avannut silmämme todelliselle kauneudelle ja puhtaalle rakkaudelle.”

Asiasta uutisoi CNN.