Elämäntaito: Tuore tutkimus paljastaa: Pojat aiempaa uskonnollisempia, tytöt voivat huonosti ja etääntyvät uskonnosta Ihmisiä ja ilmiöitä: Ovet auki Israelin evakoille – Maailma seuraa ja kommentoi tilannetta Gazassa, Israelissa omaa surua hoidetaan auttamalla maan sisäisiä pakolaisia

Cafekismus tarjoaa äänipyhiinvaelluksen

 

Espoon seurakuntien ylläpitämä ”verkkokahvila” Cafekismus seuraa paaston aikana Jeesuksen ristin tietä podcastin avulla. Äänipyhiinvaelluksessa on yhteensä neljätoista asemaa.

Äänipysäkit noudattavat keskiajalla muotoutunutta Raamattuun ja kristilliseen perimätietoon pohjautuvaa perinteistä
ristintien vaellusta. Asemille pysähdytään musiikin, rukouksen ja Markus Asunnan kirjoittamien mietiskelytekstien avulla.

Kolmipäiväisenä pääsiäisjuhlana kiirastorstaista pääsiäissunnuntaihin podcastissa vietetään vielä asianmukaisiin päiviin liittyviä rukoushetkiä.

Perheniemi neliöb. vko 48. MJa

Podcast löytyy osoitteista www.paasiainen.fi, pod.kirkkoespoossa.fi ja www.cafekismus.fi sekä iTunes Storesta hakusanalla Cafekismus. Sen voi tilata suoraan iTunes-ohjelmaansa tai muuhun podcasteja vastaanottavaan välineeseen, jopa suoraan mobiililaitteisiin käyttämällä syötteen osoitetta

feed://pod.kirkkoespoossa./feed.php?cat=cafekismus.

 Espoon seurakuntien Cafekismus-”verkkokahvilan” podcast-kanava lähettää tulevaisuudessa myös  hartaus ja viihdeohjelmia

 
artikkelibanneri Uusi Tie