Ihmisiä ja ilmiöitä: Ovet auki Israelin evakoille – Maailma seuraa ja kommentoi tilannetta Gazassa, Israelissa omaa surua hoidetaan auttamalla maan sisäisiä pakolaisia

Arni Hukari valittu Suomen liikemiesten lähetysliiton toiminnanjohtajaksi

 

Arni Hukari

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto ry:n hallitus valitsi yrittäjä ja lähetystyöntekijä Arni Hukarin liiton uudeksi toiminnanjohtajaksi. Valinta tehtiin hallituksen kokouksessa 11. lokakuuta 2023.

Arni Hukari aloittaa tehtävässään 1. marraskuuta 2023. Arni Hukari tuo mukanaan laajan kokemuksen yrittäjyydestä ja lähetystyöstä, joka tekee hänestä vahvan lisän Suomen Liikemiesten Lähetysliiton toimintaan. Hän on toiminut useissa rooleissa niin kotimaassa kuin ulkomailla, ja samalla osoittanut vahvaa sitoutumistaan lähetystyöhön. Arni on itse perheineen ollut lähetystyössä Kansanlähetyksen kautta Japanissa. Hänellä on korkeakoulututkinnot sekä teologiasta että kauppatieteistä, mikä antaa näkemystä liiketalouden ja hengellisen työn yhdistämisestä.

– Olemme tyytyväisiä saadessamme Arni Hukarin toiminnanjohtajaksemme. Hänen kokemuksensa ja intohimonsa yrittäjiä ja lähetystyötä kohtaan tekevät hänestä erinomaisen johtajan liitollemme, totesi liiton hallituksen puheenjohtaja Harri Seikola.

Fida Neliöb. vkot 49-50. MJa

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto ry on yli 100-vuotias organisaatio, jonka tavoitteena on tukea liikemiesten ja -naisten hengellistä kasvua ja vaikutusta liike-elämässä sekä tukea lähetystyötä sekä kotimaassa että ulkomailla.

– Olen erittäin innoissani päästessäni kehittämään organisaatiota yhdessä työntekijöiden ja hallituksen kanssa. Uskon, että Suomen Liikemiesten Lähetysliiton merkityksellisyys tulee entuudestaan korostumaan näinä epävarmoina aikoina. Haluan panostaa etenkin digitaalisen läsnäolon ja vaikuttavuuden kehittämiseen, sanoo Aarni Hukari.

Suomen Liikemiesten Lähetysliiton nykyinen toiminnanjohtaja Erkki Haarala jää eläkkeelle toiminnanjohtajan tehtävästä vuoden 2024 alusta.