Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Aki Hintsan elämänfilosofia puhuttaa edelleen – Eija-Riitta Korhola ja Keijo Leppänen muistelevat formulalääkäriä teemaillassa

 

Aki Hintsa. Kuva: Hintsa perfomance

F1- ja lähetyslääkärinä tunnettu Aki Hintsa täyttäisi tiistaina 11. syyskuuta kuusikymmentä vuotta. Hintsan elämästä ja ajatuksista voimaa saaneet vaikuttajat Eija-Riitta Korhola ja Keijo Leppänen pohtivat miehen merkitystä teemaillassa.

Radio Dei järjestää huomenna tiistaina suoran teemailtalähetyksen, jossa muistellaan lääkäri Aki Hintsaa ja pohditaan tämän elämäntyön merkitystä.
Studiovieraina Ariel Neulaniemen toimittamassa suorassa lähetyksessä ovat uutisankkuri Keijo Leppänen ja kirjailija Tapani Sopanen. Ohjelmassa kuullaan myös mainetta niittäneen Voittamisen anatomia -kirjan kirjoittanutta Oskari Saarta, Eija-Riitta Korholaa, Mika Poutalaa ja Jarmo Saarnia.
Vuonna 1958 syntyneellä Aki Hintsalla todettiin kesällä 2015 vatsassa pahalaatuinen kasvain. Hän kuoli rauhallisesti perheensä ympäröimänä Sveitsissä seuraavan vuoden marraskuussa.
Ennen kuolemaansa Hintsa kirjoitti jäähyväisviestin työtovereilleen: ”Olen hyvin ylpeä teistä ja minulla on täysi luottamus siihen, että viette tehtäväämme eksponentiaalisesti eteenpäin. Ihmiset tarvitsevat paremman elämän. Minun turvani on Jumalassa. Tiedän, että olen hyvissä käsissä ja että tehtävä jatkuu.”
Radio Dei tiistaina 11.9. kello 19-21.

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)

Aiheet