Aikamedian hallitus vapauttanut toimitusjohtaja Vesa Halosen tehtävästään

 

Kuvakaappaus Aikashopin verkkosivuilta.

Aikamedia Oy:n hallituksen tiedotteessa kerrotaan, että toimitusjohtaja Vesa Halonen on vapautettu tehtävästään 3.6.2020 alkaen.

Toimenpiteellä hallitus haluaa varautua toimintaympäristön muutoksiin ja mahdollisiin koronakevään tuomiin pidempiaikaisiin taloudellisiin haasteisiin, tiedotteessa kerrotaan.

Toimintaympäristön voimakas muuttuminen on pakottanut yhtiön tekemään rakennemuutoksia yrityksen toiminnoissa. Aikamedian lehtien ja kirjojen sisältöjä on uudistettu ja tuotantoprosesseja kehitetty. Myös Aikashop.fi-verkkokauppa on uudistettu.  Lisäksi on perustettu tilitoimisto- ja viestintäpalvelut.

Jalohaukat vko 3 SMy

Tiedotteen mukaan uudistusten vaikutukset ovat alkaneet näkyä positiivisesti vuoden 2020 talousluvuissa. Uudistuksia on suunniteltu ja toteutettu Vesa Halosen johdolla.

Aikamedia Oy:n tulos on ollut usean vuoden ajan tappiollinen. Yhtiössä on myös toteutettu useita yt-neuvotteluja viimeisten vuosien aikana. Myös muilla kristillisillä kustantajilla on ollut taloudellisia vaikeuksia useamman vuoden ajan.

Halonen jatkaa asiantuntijana 30.6.2020 saakka. Aikamedia Oy:n vt. toimitusjohtajana toimii 3.6.2020 alkaen Jari Vieltojärvi.

Aikamedia Oy kustantaa kirjoja ja useita lehtiä. Viikkolehti Ristin Voitto on Seurakuntalainen.fi-uutisverkkosivuston yhteistyökumppani.