Uudet lähimmäiset -sarja antaa puheenvuoron Jeesuksen löytäneille maahanmuuttajille

 

Muayad Namrood (oik.) todisti arabiaksi ja suomeksi uskostaan Jeesukseen Mika Yrjölän haastattelussa.

Sarjan haastattelut tehdään suomeksi, mutta haastateltavat kertovat uskostaan myös omalla kielellään.

Avainmedia Lähetysjärjestön UskoTV-nettitelevisiokanava on kuvannut uskoon tulleiden maahanmuuttajien todistuksia Helsingin Saalem-seurakunnassa.

– Ohjelmat ovat ensisijaisesti evankeliointia varten, kertoo ohjelmien haastatteluosuudet tehnyt Helsingin Saalem-seurakunnan seurakunnanjohtaja Mika Yrjölä ohjelmien taustasta.

IK-opisto neliöb. 15.-28.7.

– Kansainvälistyvä Suomi antaa uusia mahdollisuuksia saavuttaa ihmisiä. Haluamme sekä kantasuomalaisten että maahanmuuttajien tietävän, että Jeesus pelastaa – ja joskus hän tuo ihmisiä tänne kauaksi pohjolaan, jotta he voisivat löytää yhteyden Jumalaan.

Lyhyet ohjelmat sisältävät Suomeen muuttaneiden uskovien haastattelut suomeksi sekä todistukset näiden omalla äidinkielellä.

– Toivomme, että todistukset leviävät sosiaalisen median ja henkilökohtaisten yhteyksien kautta maahanmuuttajille ja niille, jotka vielä asuvat muissa maissa. Media ei tunne kansallisia rajoja tai rajoituksia, summaa Yrjölä.

UskoTV.fi-verkkosivujen kautta seurakunnat voivat esittää ohjelmia maahanmuuttajatilaisuuksissaan. Hyvällä verkkoyhteydellä se onnistuu suoraan UskoTV-sivuilta. Esityksen voi myös ladata etukäteen tietokoneelle latauspainikkeen kautta.

Ensimmäinen ohjelma on jo nähtävillä UskoTV:ssä. Siinä afganistanilainen Nico kertoo, miten hän joutui pakenemaan sotaa kotimaastaan. Matka Suomeen oli pitkä, mutta matkan varrella hän löysi Jeesuksen. Seuraavat Uudet lähimmäiset -ohjelman jaksot tulevat UskoTV:lle 15.12, 22.12. ja 29.12. Ohjelmia voi katsoa eri päätelaitteilta veloituksetta.

uskotv.fi