Hyvät: Viikon debatti ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi: ”Lajissaan ainutlaatuinen” – Radio Dei kisaa myös juontajatittelistä

Miksi kaikki vihaavat Trumpia?

 

Kukaan ei julkisesti uskalla puhua hänestä mitään hyvää. Jokaisessa kyläpahasessakin kautta maailman marssitaan häntä vastaan. Juutalais-amerikkalainen poplaulaja Madonna sanoi, että hän voisi räjäyttää Valkoisen talon ja joutui poliisitutkintaan. Kuuluisa naistoimittaja sai potkut, kun arveli, että Trumpin Barron pojasta tulisi seuraava kotiopetuksen saanut kouluampuja.

Mistä näin patologiset mitat saavuttanut raivoisa ja kuorossa huudettu vihapuhe voi johtua? Vastaus voi yllättää. Asian ytimessä on moderni kuoleman kulttuuri.

Sansa Neliöb. 13.2.-12.3.

Kuka määrää mistä maailma puhuu?

Suurten massojen kulloisestakin mielipiteestä päättää maailmassa puolensadan merkittävän länsimaalaisen toimittajan lauma. Kyseessä ei tietenkään ole mikään salaliitto, vaan tämän reportterirodun maailmakatsomus, johon he vihkivät kuulijansa. Nämä reportterit eivät edusta keskivertoihmisiä, vaan ovat enimmäkseen ateistisia naturalisteja, feministejä, humanisteja, huumeiden laillistajia, aborttia ja eutanasiaa kannattavia ja perinteistä perhekäsitystä vastustavia seksuaalisen vallankumouksen ajajia.

Aivopesu kaiken median voimalla tekee tehtävänsä. Sen tehokkuutta kuvaavat valtavat Trumpiavastustavat mielenosoitusmarssit kautta maailman ja toisinajattelijoiden suiden tehokas tukkiminen. Vai oletko törmännyt ihmisiin, jotka puhuvat Trumpista hyvää? Kukaan ei halua poiketa sopulilaumasta tai uskalla nähdä Trumpissa mitään myönteistä tai kertoa kannattavansa häntä.

Abortin kannattajasta sen vastustajaksi

Abortin kannattajat pitävät, aivan oikein, Trumpia erityisen vaarallisena siksi, että hän on entinen abortin kannattaja, joka on muuttanut mielensä! Trumpin mieli muuttui, kun hän teki henkilökohtaisen uskonratkaisun ja muuttui katsomossa istuvasta nimikristitystä toimivaksi kristityksi. Trump nimittää USA:n korkeimman oikeuden tuomarit ja hän voi näin vaikuttaa liittovaltion lainsäädäntöön. Monet eivät tiedä, että abortin laillistanut Roe v. Wade päätös perustui aborttia hakeneen naisen valehteluun, jonka mukaan hänet olisi raiskattu. Jane Roe tuli myöhemmin uskoon ja paljasti totuuden, kyse oli onnettomasta rakkaudesta! Jos liittovaltion päätös kumotaan, osavaltiot voivat itse päättää asiasta. Abortin kannattajat ovat paniikissa.

Trump tekee minkä lupaa

Trump on jo poistanut rahoituksen aborttia ajavilta järjestöiltä sekä USA:ssa että kautta maailman. Hän aikoo myös käydä läpi YK:n järjestöjen rahoituksen. Tällä voi olla merkittävä maailmanlaajuinen vaikutus moraaliin ja se saattaa vähentää abortteja, kun ihmistaimen surmaamisen seurauksia pohditaan uudelleen.

Trumpin kirjava vastustajalauma

Miksi palestiinalais-amerikkalainen musliminainen vastustaa Trumpia? Yksi Trumpin vastaisten naisten marssien pääjärjestäjistä USA:ssa on palestiinalaisaktivisti Linda Sarsour. On tietysti luonnollista, että hän vastustaa Israeliin myönteisesti suhtautuvaa Trumpia. Mutta miksi harras muslimi vastustaa Trumpia, joka ei hyväksy aborttia?

Demografia, ei demokratia ratkaisee lähi-Idän kriisin

Demografinen tosiasia on, että läntinen maailma ja Israel abortoivat itsensä olemattomiin muutaman sukupolven saatossa, sillä kuolleisuus ylittää syntyvyyden. Tämä tapahtui ensimmäistä kertaa myös Suomen historiassa vuonna 2016. Liberaalit toimittajat ovat tuhonneet juutalaiskristillisen perhekäsityksen ja lapsia syntyy pariskuntaa kohden vain 1,5. Muslimeilla syntyvyys on 6 lasta. Ei tarvitse olla erinomainen matematiikassa, jotta käsittää seuraukset pitkällä tähtäimellä.

Mitä kirkot sanovat?

Luterilainen kirkko on tapansa mukaan täysin mitäänsanomaton ja on nukkunut Ruususen unta vuodesta 1970 lähtien, jolloin abortti laillistettiin maassamme. Vai oletko kuullut, että Kari Mäkinen olisi jyrähtänyt paheksuvasti muusta, kuin nuoresta naisesta, joka kertoi eheytyneensä lesboudesta uskoon tultuaan. Muun muassa luterilaisen kirkon mykkyydestä johtuen Suomesta puuttuu nuoria aikuisia ja heidänkin lapsiaan lähes miljoona! USA:ssa tässä holokaustissa on surmattu 60 miljoonaa ihmistainta. Suomessa aborttia vastustaa julkisesti vain muutama henkilö Päivi Räsäsen ohella, USA:ssa 37% väestöstä. Ortodokseilla on raamatullisen selkeä kanta; abortin tehnyt lääkärikään ei selviä seuraamuksitta. Vatikaanin muurien suojissa majaileva paavi puolestaan, sen lisäksi että vaalikampanjan aikana yritti kampittaa Trumpia väittämällä, että ”muurien rakentaja ei voi olla kristitty”, otti 8.12.2015 Jumalan roolin ja sääti, että papeilla on lupa 20.11.2016 asti, katolisten juhlavuoden erikoistarjoksena, antaa synninpäästö abortin tehneelle naiselle. Melkoinen ”reformaatio” katolisen kirkon tuhatvuotisessa opissa, sillä paavi päätti jatkaa tätä yleisöä miellyttänyttä erikoistarjousta! Jeesus armahti murhaajan, joka riippui Hänen vieressään ristillä. Jokainen abortin tehnyt katuu sitä eräänä päivänä. Silloin voi itse kääntyä Jeesuksen puoleen.

Mitä Raamattu opettaa?

”Jeesus sanoi: Antakaa lasten olla, älkääkä estäkö heitä tulemasta minun tyköni, sillä senkaltaisten on taivasten valtakunta” (Matt. 19:14). Vanhassa testamentissa Jumala puhuu Abramille, jonka Hän oli tuonut Kaldean Uurista Israeliin: ”Ja neljännessä polvessa sinun jälkeläisesi palaavat tänne takaisin; sillä amorilaisten syntivelka ei ole vielä täysi” (1.Moos.15:16). Mikä ihmeen syntivelka? – Kanaanilaiset uhrasivat lapsiaan Moolokille sosiaalisista ja taloudellisista syistä. Ei mitään uutta Auringon alla! Kun syntivelka täyttyi, eikä parannusta tehty, nämä kansat hävitettiin.

On toisenkinlainen naisten marssi

Tänä vuonna, 27 tammikuuta, 44. elämää puolustava marssi pidettiin Washingtonissa Vainojen uhrien muistopäivänä, jolloin muistellaan 6 miljoonan juutalaisen surmaamista holokaustissa. Marssi 60 miljoonan surmatun ihmistaimen muistoksi on yleensä pidetty 22.1 eli Roe v. Wadepäätöksen päivänä, mutta se siirtyi tällä kertaa presidentin virkaanastujaisten takia. Trump asetettiin virkaan juutalaisen ajanlaskun mukaan vuonna 5777 luomisesta, päivänä, jolloin hän oli 70 vuotta, 7 kuukautta ja 7 päivää vanha, ja vuonna, jolloin on kulunut 70 vuotta juutalaisvaltion perustamisesta. Tuhannet nykyajan lapsiuhreja vastustavat ihmiset marssivat perinteiseen tapaansa ja varapresidentti Michael Pence puhui, mitä ei koskaan aikaisemmin ole tapahtunut: http://www.lefigaro.fr/international/2017/01/27/01003-20170127ARTFIG00395-washington-le-vice-president-americain-se-joint-a-la-marche-contre-l-avortement.php . Suomessa vastaavaa ei ole laajassa mitassa tapahtunut sitten 1960 -luvun lopun, kun silloinen Kristillinen liitto marssi aborttilakia vastaan. Suomessa päinvastoin kumottaneen tänä vuonna, Kymmenestä käskystä ainoa toistaiseksi kumoamatta jäänyt Viides käsky maallisella lailla, jos eduskunta laillistaa armomurhan. Tällöin olemme siirtyneet laillisesti laittomuuden aikaan. Sitä edeltävä luopumus on jo tapahtunut (2.Tess.2:3).