Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Jumala vastaan saatana

 

 Olin lähiaikoina sellasessa konferenssissa, jossa pidettiin mielestäni todella mielenkiintoinen puhe. Haluaisin siitä puheesta tänne jakaa pienen pätkän. Siinä puhuttiin Jumalasta ja saatanasta.

 Saatanahan yrittää toimia meissä monin tavoin ja yrittää viedä meitä kauemmas rakkaasta isästämme. Puheessa puhuttiin siitä, kuinka saatana yrittää toimia meissä maallisin keinoin, se yrittää saada meidät rakastumaan kaikkeen maalliseen, kuten vaatteiden ja tavaroiden ostamiseen ym… Siihen on myös helppo mennä lankaan, koska täällä maanpäällä vaatteet ja tavarat ja muut maalliset asiat tuntuvat olevan kaikki kaikessa.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

 Kuitenkin se mitä Jumala meille on antanut, ylittää kaiken maallisen. Jumala on antanut meille valtakunnan, eikä ihan minkä tahansa valtakunnan, vaan Jumalanvaltakunnan. Luuk 12:32 ’Älä pelkää, pieni laumani. Teidän isänne on päättänyt antaa teille valtakunnan.’

 Ihmisille kuitenkin on helpompi ajatella maallisia aarteita ja maallista elämää, eikä sitä mitä Jumala meille on antanut ja millaista elämää saamme tuonpuoleisessa elää. Tässäkin huomaa, miten paljon parempaa Jumala meille voi antaa, se pitää vain oivaltaa ja siihen pitää uskoa. Saatananhan saa elämästään pois tallaamalla se jalkojen alle, voi vain sanoa: ’Mene pois saatana, Jeesusksen Kristuksen nimessä.’ Ja sitten se lähtee.

 Tässä puheessa oli mielestäni se hienoa, että siitä huomasi kuinka suuri Jumala on. Eihän kuka tahansa voi valtakuntaa tosta vain antaa.