Elämäntaito: Tuore tutkimus paljastaa: Pojat aiempaa uskonnollisempia, tytöt voivat huonosti ja etääntyvät uskonnosta Ihmisiä ja ilmiöitä: Ovet auki Israelin evakoille – Maailma seuraa ja kommentoi tilannetta Gazassa, Israelissa omaa surua hoidetaan auttamalla maan sisäisiä pakolaisia

Jätä taakkasi Herralle

 

Jätä taakkasi Herralle
Artem Maltsev on Unsplash.com

Ethän yritä kantaa taakkojasi omin voimin? Muista sen sijaan heittää huolesi Herran huomaan. Sillä näin Jumala haluaa meidän toimivan. Ihan totta. Joten ei yritetä pärjätä yksin. Omavoimaisuus on hengellisen hyvinvointimme este. Joten jätä taakkasi Herralle ja anna hänen auttaa sinua.

Jätä taakkasi Herran käteen,
hän pitää sinusta huolen.

(Ps. 55:23)

Karas-Sana Neliöb. 4.-10.12. MJa

Tiedän, että meidät on opetettu pärjäämään omin voimin, mutta se ei ole kristillinen elämäntapa. Meidän tulee sen sijaan jättää taakkamme Herralle. Omavoimaisuus on ainoa este (kaikki on valmistettu) hedelmälliselle yhteydelle Herramme ja Pelastajamme kanssa. Rohkaistutaan tähän, sillä ei ole olemassa mitään parempaa kuin Kaikkivaltiaan huolenpito.

Jätä taakkasi Herralle

Kristinusko on hyvin erityinen. Useimmiten jumalat ja kuninkaat haluavat alammaistensa auttavan, puolustavan ja ylläpitävän heitä. Mutta Jeesus haluaa auttaa, puolustaa ja ylläpitää meitä.

Kun myönnämme, ettei meillä ole mitään annettavaa Jeesukselle, hänestä voi tulla huolenpitäjämme ja kaiken hyvän lähteemme. Meidän ei tarvitse kuin avata sydämemme vastaanottamaan Jumalan apu. Ja pitäytyä omavoimaisuudesta, sillä se tukkii armokanavan. Ja mehän emme halua tukkia armoa, sillä se on parasta mitä on: ansaitsematonta rakkautta meidän osaksemme, loputtomasti. Minä vastaanotan sen riemumielin.

Tätä minä suosittelen myös sinulle: antaudu Jeesukselle joka aamu, jätä taakkasi Herralle ja sitten elä vapaasti Jumalan armossa. Kristillinen elämä on tätä: iloitsemista Herrassa.

Osa kirjoitusta, joka on julkaistu Armoa Arkeesi -sivustolla.