Hyvän uutisen vastaanottaminen tuo suuren ilon

 

Hyvän uutisen vastaanottaminen tuo suuren ilon
Nick Fewings / Unsplash

2020 on vuosi jolloin tarvitsemme hyviä uutisia. Koko vuosi on ollut täynnä huonoja uutisia, joten todellakin tarvitsemme hyviä uutisia. Mutta totuus on, ettemme pysty niitä tekemään. Aivan kuten paimenet, me olemme pimeässä ja pelkäämme. Onneksi Jumalalla on todella hyviä uutisia myös meille. Ja hyvän uutisen vastaanottaminen tuo suuren ilon.

Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. 9Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät. Pelko valtasi paimenet, 10mutta enkeli sanoi heille: »Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. 11Tänään on teille Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja. Hän on Kristus, Herra. 12Tämä on merkkinä teille: te löydätte lapsen, joka makaa kapaloituna seimessä.» (Luuk. 2:8-12)

SRO-PK, neliöb. 18.7.-14.8. MJa

Jeesus on hyvä uutinen, sillä ilman häntä me olisimme aina pimeässä ja peloissamme. Ilman Jeesusta me olemme hengellisesti kuolleita ja erossa ilosta ja rauhasta. Ja emmehän me halua sitä. Me kaipaamme valoa, iloa ja rauhaa, eikö vain? Joten me tarvitsemme Jeesuksen pelastamaan meidät.

Hyvän uutisen vastaanottaminen tuo suuren ilon

Onneksi Jumalan pelastussuunnitelma on ihmellistäkin ihmellisempi. Siksi tunnelin päässä on valoa ja toivoa taivaanrannassa. Tämä on hyvä uutinen, joka tuo suuren ilon kaikille, jotka uskovat.

Jumala antaa meille suuren ilon. Kukapa ei sitä haluaisi? (Erityisesti keskellä pandemiaa, joka on osoittanut meille haavoittuvuutemme ja kuinka lähellä kuolemaa kuljemme). Ilo tulee tietoisuudesta, ettei tämä elämä ole kaikki, ja että meidät kaikki on kutsuttu viettämään ikuisuutta yhdessä Jumalan kanssa. Hyvän uutisen vastaanottaminen tuo todellakin suuren ilon.

Osa kirjoitusta, joka on julkaistu Armoa Arkeesi -sivustolla.