Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Vuoden kristillinen kirja 2018 finalistit valittu

 

Kuvituskuva. Kuvan kirjat eivät edusta Vuoden kristillinen kirja -kilpailun finalisteja.

Vuoden kristillinen kirja 2018 finaaliin on valittu kuusi teosta. Valinnan on tehnyt esiraati. Finalistit julkistetaan Turun kirjamessuilla perjantaina 5. lokakuuta.

Vuoden kristillinen kirja 2018 –kilpailu on edennyt loppuvaiheeseen. Loppukilpailuun selvinneet Vuoden kristillinen kirja 2018 ehdokkaat kirjailijan nimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä ovat:

1. Raine Haikarainen, Mystinen Maestro – Seppo A. Teinosen pitkä pyhiinvaellus, Kirjapaja
2. Mikko Heikka, Uskonnot kohtaavat. Mahdollisuus parempaan maailmaan? Gaudeamus
3. Hanna Hentinen ja Elina Vuola (toim.), Vaellus pyhiin – ristisaattoja idän ja lännen rajallaKirjapaja
4. Eeva Peura ja Tarja Tervahauta (toim.), Lapseni on poissa – kirja suruunKirjapaja
5. Pauliina Rauhala, Synninkantajat, Gummerus

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

6. Pekka Simojoki, Mullan makua taivaan tuoksua. Keikkamiehen hartauskirja, Päivä Osakeyhtiö

Palkintoehdokkaat julkistetaan pe 5.10. klo 11.50 Turun kansainvälisillä kirjamessuilla Jukola-tilassa. Kilpailun voittaja sekä yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Helsingin kirjamessujen yhteydessä järjestettävässä yleisötilaisuudessa 28.10. klo 12.00 Pipliaseuran osastolla 7d99. Voittajakirjan valitsee tänä vuonna piispa Teemu Laajasalo.

Kilpailun finalistit on valinnut Kristilliset kustantajat ry:n valitsema esiraati, johon kuuluu viisi jäsentä ja sihteeri. Kristilliset kustantajat ry ei julkista kilpailuun osallistuneiden teosten lukumäärää.

Myös tänä vuonna järjestetään yleisöäänestys, jossa on mahdollisuus äänestää oma suosikkinsa Vuoden kristilliseksi kirjaksi. Yleisöäänestys Turun kirjamessuilla 5.-7.10., Helsingin kirjamessuilla
25.-27.10. ja yhdistyksen internet-sivuilla www.vuodenkristillinenkirja.fi

Kristilliset kustantajat ry:n järjestämä kilpailu on avoin kaikille kustantajille, voittaja palkitaan 2 000 euron rahapalkinnolla.