Viisi miljoonaa uutta seurakuntaa vuoteen 2020 mennessä

 

Manilan liikekeskusta Bindodo. Kuva: Wikipedia

Global Church Movements (GCM) on työmuoto, jonka näkynä on mobilisoida kristittyjä perustamaan seurakunta tai uskovien yhteisö jokaista 1000:a ihmistä kohden vuoteen 2020 mennessä.

Maailmassa on yli 5 miljardia ihmistä, jotka eivät vielä ole kristittyjä. GCM:n näyn kautta luotaisiin viisi miljoonaa uutta ryhmää ja ei-kristityt onnistuttaisiin tavoittamaan evankeliumilla.

Työmuodon on kehittänyt maailman suurin lähetysjärjestö Campus Crusade for Christ´n (CRU), jolla on yli 20 000 työntekijää noin 200 maassa. Global Church Movements pyrkii edistämään tavoitteeseen pääsemistä tuomalla saman näyn jakavia yhteen.

Sansa Neliöb. 13.2.-12.3.

Viime viikolla Manilaan kokoontuikin 250 Campus Crusade for Christ-järjestön johtajaa 90 maasta. Lisäksi mukaan oli kutsuttu tarkkailijoita, joiden joukossa oli Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Mika Tuovinen. Hän havaitsi konferenssissa, että evankeliumi etenee vauhdilla muualla paitsi Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

– Minua sytytti erityisesti se, että juuri uskoontulleet olivat perustaneet uusia uskonyhteisöjä, joissa oli yleensä yli 10 jäsentä. Verkostossa on perustettu satojatuhansia seurakuntia ja yhteisöjä muutamassa vuodessa. Uudet kristityt koulutetaan heti moninkertaistumiseen johtamalla ihmisiä uskoon ja perustamaan uusia ryhmiä. Jos koko seurakunta saadaan viemään evankeliumia eteenpäin, myös Suomen evankeliointi onnistuu, Tuovinen rohkaisee.

 

 
Kylvaja artikkelibanneri