Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Uusi Tie meni sähköiseksi

 

Uusi Tie-lehti on julkistanut sähköisen version. Lehden nettiversioon tulevat kaikki paperilehden pidemmät artikkelit. Ajoittain nettisivuilla julkaistaan myös pitempiä versioita paperilehden artikkeleista.

Uuden Tien internet-tuotekehityksestä vastaava toimittaja Miikka Niiranen kertoo, että sähköinen lehti on vain ensimmäinen askel monien tulevien muutosten joukossa.

– Tablettien ja älypuhelinten myötä etenkin nuorison mediankulutus on täysin erilaista kuin vielä muutama vuosikymmen sitten. Monet – itseni mukaan lukien – eivät tilaa enää yhtäkään paperilehteä, vaan lukevat ehkä kirjoja lukuunottamatta kaiken tekstin joltain laitteelta, Niiranen sanoo.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Median kulutus on muutenkin nykyaikana voimakkaassa murroksessa. Esimerkiksi videoiden katselu mobiililaitteilla on kovassa kasvussa. Googlen ja Ipsoksen tutkimuksen mukaan jo 72 prosenttia suomalaisista katselee niitä päivittäin joko puhelimella tai tabletilla.

– Uudella Tiellä, samoin kuin monilla muillakin kristillisten järjestöjen medioilla on nettiläsnäolossaan vielä paljon työsarkaa edessään.

Nettilehdellä on kolme tilausvaihtoehtoa: viikkotilaus, kuukausitilaus sekä vuositilaus. Tilauksilla pääsee lukemaan lehteä arkistoineen vastaavasti joko viikon, kuukauden tai vuoden ajaksi. Ilmaiseksi sivuilta voi lukea pääkirjoitukset sekä yhden viikottain ilmaiseksi merkityn artikkelin.

Uusi Tie-lehden sivut.