Johtamisessa on kysymys vaikutusvallasta – uusi kutsumuskeskeinen johtajakoulu käynnistyy syyskuussa

 

Maanmuuttajat-johtamiskoulu tarjoaa modernia johtamisoppia, käytännön työkaluja ja kokemuksesta nousevaa hiljaista tietoa. Kuva: Dylan Gillis/Unsplash

Syyskuussa 2021 Perheniemen evankelinen opisto, Opiskelija- ja Koululaislähetys (OPKO) sekä Lähetysyhdistys Kylväjä aloittavat uudenlaisen Maanmuuttajat-johtamiskoulun.

Koulun tarkoituksena on nostaa ja varustaa kristittyjä toimimaan omilla paikoillaan maailmassa, joka tarvitsee ammattitaitoisia, kristillisen elämänkatsomuksen pohjalta toimivia muutoksentekijöitä.

– Usein ajattelemme, että vain harvat ja valitut ovat johtajia. Johtajuutta tarvitaan kuitenkin kaikkialla, kuten perheessä, politiikassa, harrastustoiminnassa, lähetystyössä, kouluttavissa yhteisöissä, liike-elämässä, seurakunnissa ja hengellisissä järjestöissä. Ihmisen kutsumus on kasvaa myös itsensä johtamisessa, koulutuksen johtajana toimiva OPKOn pääsihteeri Jussi Miettinen toteaa.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Maanmuuttajat johtajakoulu tukee kutsumusta, kehittää vahvuuksia ja auttaa osallistujia kasvamaan omissa johtamistehtävissään. Yhteisessä prosessissa on tilaa osallistujien ammatillisille kysymyksille ja haasteille.

Koulutus rakentuu 12 lähijaksosta ja etätyöskentelyistä. Niissä hyödynnetään niin kutsuttua flipped classroom -menetelmää, jossa keskeistä on opiskelijan aktiivisuus, opiskelijoiden välinen vuorovaikutus sekä teknologian ja internetin käyttäminen.

Vierailevina luennoitsijoina toimii huippukouluttajia yhteiskunnan eri aloilta ja monista kristillisistä taustoista Suomesta ja ulkomailta. Maanmuuttajat-johtamiskouluun voivat osallistua kaikki, jotka haluavat kasvaa vastuunkantajina ja johtajina.

– Me käytämme vaikutusvaltaa lähellämme oleviin ihmisiin, siitä johtamisessa on kysymys. Olit sitten seurakunnasta, yrityksestä tai muusta organisaatiosta, koulutus tarjoaa sinulle yhteisön, jonka mukana saat kasvaa ja kehittyä. Me kouluttajat haluamme olla sparraamassa sinua johtajaksi, jolla on myös tehtävä Jumalan valtakunnassa, kiteyttää kouluttajana toimiva Lähetysyhdistys Kylväjän vt. lähetysjohtaja Taneli Skyttä.

Maanmuuttajat tarjoaa modernia johtamisoppia, käytännön työkaluja ja kokemuksesta nousevaa hiljaista tietoa. Koulutus on Kristus-keskeinen, ja se tukeutuu Raamatusta nousevaan kristilliseen ihmiskuvaan.

Koulutuksen suunnittelevat ja fasilitoivat muun muassa muutoksenohjaaja, KT Juha Parkkinen, lähetysjohtaja, KM Taneli Skyttä, yhteisövalmentaja, psykoterapeutti, TM, Riikka Korpinen, työnohjaaja, yhteisöpedagogi YAMK, TM Jussi Miettinen, apulaislähetysjohtaja, KM Hanna Lindberg sekä pastori, valmentaja Tomi Koho.

Lähijaksot järjestetään pääosin Perheniemen evankelisella opistolla Iitissä ja kurssikeskus Enä-Sepässä Vihdin Ojakkalassa. Koulutus alkaa syyskuussa 2021. Lisätietoja koulutuksesta löytyy täältä.

 
Kylvaja artikkelibanneri