Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Uudet rippikoulusivut avattiin

 

Ripari.fi-sivusto avattiin 1.9. KUVA: RIPARI.FI

Uudet ripari.fi-sivut julkaistiin maanantaina 1. syyskuuta. Sivuille on koottu nuorten kertomuksia, videoita, blogeja ja twiittejä rippikouluajalta tältä kesältä.

– Nyt on hyvä aika julkaista ajatellen syksyä. Lokakuu on kiireisintä rippikouluihin ilmoittautumisaikaa. Rippikouluinfot alkavat seurakunnissa nyt syksyllä, seurakuntakasvatuksen asiantuntija Jarmo Kokkonen sanoo Kirkon tiedotuskeskuksen tiedotteessa.

Ripari.fi on tarkoitettu sekä seurakunnille maanlaajuisesti, kun he mainostavat rippikouluja nuorille, että rippikoulua harkitseville nuorille.

– Tämän kaltaista sivustoa ei ole aikaisemmin ollut. Kaikilla palveluilla on verkossa oma elinkaarensa. Sivusto vahvistaa tunnettavuutta ja on erilainen, koska seurakuntien sivut voivat tuntua hieman organisaatiolähtöisiltä”, Jarmo Kokkonen sanoo.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Sivustolle on kerätty tarinoita, twiittejä ja videoita kaikkialta netistä. Jatkossa nuoret voivat itse lähettää videoita suoraan sivustolle.

– Sivujen rakenteen on tarkoitus olla kevyt. Katsotaan, mitkä videot ja tarinat ovat kaikkein suosituimpia, ja ne pääsevät sitten sivustolle, Kokkonen kertoo.

Rippikoulun jälkeen nuoret voivat verrata omia kokemuksiaan sivustolla oleviin riparielämyksiin.