Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

”Trump osoitti rohkeutta Itkumuurilla”

 

Donald Trump on toistaiseksi ensimmäinen Yhdysvaltain presidentti, joka on virallisella Israelin-vierailulla rukoillut Itkumuurilla. Kuvituskuva. (Wikipedia)

Kristityt johtajat Yhdysvalloissa kehuivat presidentti Donald Trumpin Lähi-idän kierrosta.

Presidentti Donald Trumpin vierailu Saudi-Arabiassa ja Israelissa sai useat kristityt amerikkalaisjohtajat kommentoimaan asiaa myönteisesti.

– Puhumalla totuudenmukaisesti Iranista, nimeämällä terrori siksi, mitä se on, ja pyytämällä islamilaisia maita taistelemaan enemmän ääriainesten kitkemiseksi presidentti Trump on ottanut rohkean ja virkistävän kannan, sellaisen, joka luo perustaa jollekin aivan uudelle Lähi-idässä, sanoi Family Talk -ohjelman perustaja tohtori James Dobson CBN:lle.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Monia kristittyjä johtajia lämmitti se, että Trump kävi ensimmäisenä Yhdysvaltain istuvista presidenteistä Itkumuurilla rukoilemassa. Muun muassa New York Timesin bestsellerkirjailija, pastori David Jeremiah kehui presidentin toimia Lähi-idässä ”syvälliseksi poliittiseksi rohkeudeksi”.

Evankelista Franklin Graham kiitteli Facebookissa presidentin muslimimaille suuntaamaa rohkeaa puhetta, jossa hän sanoi suoraan, että sota terroria vastaan on ”taistelu hyvän ja pahan välillä”.

 

Aiheet