Yleinen: Arvio: Joulun ihme valkokankaalla 

Tellus-lähetyskonferenssi 2022 kolmipäiväisenä

 
Yassir Eric, Oystein Gjerme ja Marko Selkomaa

Sudanilaistaustainen ex-muslimi ja nykyinen pappi Yassir Eric, norjalainen Salt-seurakunnan pastori Øystein Gjerme ja Avainmedian toiminnanjohtaja Marko Selkomaa ovat tulevan Tellus-konferenssin puhujia.

Helluntaiherätyksen lähetyskonferenssi Tellus järjestetään tänä vuonna Helsingissä 25.-27.3. Puhujina ovat mm. sudanilaistaustainen Yassir Eric ja Salt-seurakunnan pastori Øystein Gjerme Norjasta.

Helsingin Saalem-seurakunta isännöi 25.–27.3. pidettävää helluntaiherätyksen Tellus-lähetyskonferenssia. Konferenssista vastaavat yhdessä seurakunnan kanssa Fida, IK-Opisto ja Avainmedia Lähetysjärjestö. Kevään 2022 konferenssi toteutetaan kolmipäiväisenä siten, että perjantaina pääpaino on johtajuudessa ja viikonloppuna keskitytään lähetystyön aiheisiin.

Perjantain johtajuuspäivän pääpuhujat Yassir Eric ja Øystein Gjerme varustavat ja innostavat seurakuntien vastuunkantajia ajankohtaiseen aiheeseen ”kuinka voimme saavuttaa maailman tämän sukupolven aikana”, joka toimii myös koko Tellus-lähetyskonferenssin teemana.

Karas-Sana Neliöb. 4.-10.12. MJa

Yassir Eric on muslimitaustainen, mutta kristityksi kääntymisen jälkeen hän opiskeli papiksi ja opettaa korkeakoulussa Saksassa. Hän opettaa ja varustaa myös kasvavia ex-muslimien seurakuntia eri puolilla Eurooppaa ja Lähi-itää Communio Messianica -yhteisön kautta sekä esiintyy säännöllisesti arabiankielisellä Al Hayat -kanavalla. Yassir tulee puhumaan kokemuksestansa muslimien kohtaamisesta sekä maahanmuuttajatyöstä. Norjalainen Øystein Gjerme on Salt-seurakunnan pastori sekä Norjan helluntailiikkeen johtaja. Øystein tunnetaan pioneerihenkisenä ja innostavana puhujana ja hänen sydämellään on erityisesti seurakuntien istuttaminen.

Lauantain ohjelmassa neljä kanavaa lähetystyön ytimestä

Lauantaina Tellus-konferenssissa keskitytään lähetystyöhön. Päivän aikana on mahdollista osallistua neljästä kanavasta kahteen, joissa käsitellään lähetystyön ytimessä olevia aiheita kuten aktiot & lyhytaikainen lähetystyö, globaalit ammattilaiset, raamattu- ja lähetyskoulutus sekä lähetystyön suurin tarve. Lauantaipäivän aikana kuullaan lisää puhetta Øystein Gjermeltä sekä kiinnostavasta Thaimaan monimuotoisesta lähetystyöstä. Tapahtumassa puhuvat myös Marko Selkomaa, Mika Yrjölä sekä muita lähetystyön aktiiveja. Tapahtuma päättyy sunnuntaina lähetysjumalanpalvelukseen.

Tellus-lähetyskonferenssin on tarkoitus koota lähetystyöstä kiinnostuneet yhteen parin vuoden tauon jälkeen. Osallistuminen konferenssiin on maksuton ja sinne ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. Tarkemmat tiedot ja ohjelma löydät nettisivuilta www.telluskonferenssi.fi