Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Suomen Afgaanijärjestö tuomitsee suomalaisnaisten surmaamisen,surunvalittelut sisäministerille

 

”Suomen Afgaanijärjestö ry esittää Suomen asuvien afganistanilaisten puolesta surunvalittelunsa Afganistanissa surmattujen suomalaisten avustustyöntekijöiden perheille, läheisille, ystäville ja Suomen kansalle ja viranomaisille. Otamme osaa omaisten ja läheisten suruun!” Afgaanijärjestö on välittänyt surunvalittelunsa sisäministeri Päivi Räsäselle.

Suomen Afgaanit tuomitsevat jyrkästi kahden suomalaisen avustustyöntekijän surmaamisen Länsi-Agfanistanin Heratissa torstaina 24. heinäkuussa.

”Terrori-iskussa surmatut suomalaiset avustustyöntekijät auttoivat Afganistanissa köyhiä ihmisiä, naisia, lapsia, vammaisia ja edistivät sosiaali- ja terveystyötä, joka on hyvin arvokasta työtä. He antoivat aikaansa ja elämänsä humanitaariseen ja hyväntekeväisyyteen. Me kaikki muistamme heidät ikuisesti rohkeina ja omistautuneina ihmisinä. Kiitämme sydämellisesti heitä arvokkaista töistä!” surunvalittelussa sanotaan.

”Tuomitsemme jyrkästi tämän terrori-iskun ja vaadimme Afganistanin viranomaisia tutkimaan asian ja tekemään kaikkensa, jotta tekijät saataisiin kiinni.”

Perheniemi neliöb. 13.-19.5.

”Tällaisella julmalla, epäinhimillisellä, epäeettisellä, pelkurimaisella ja häpeällisellä toiminnalla terroristit näyttävät heidän oikeat rumat kuvat maailmalle. Tällä tavalla he yrittävät estää kansainvälisen yhteisön humanitaarista ja hyväntekeväisyystyötä afganistanilaisille, jotka kipeästi tarvitsevat apua, mutta onneksi he eivät onnistuneet ja eivätkä missään tapauksessa tule onnistumaan estääkseen humanitaarista ja hyväntekeväisyystyötä”, Suomen Afgaanijärjestö toteaa.