Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Soili Haverinen on valittu Suomen teologisen instituutin uudeksi pääsihteeriksi

 

Soile Haverinen aloittaa STI:n pääsihteerinä 28. elokuuta. Kuva: Jani Laukkanen.

Suomen teologisen instituutin (STI) hallitus on valinnut teologian maisteri Soili Haverisen STI:n pääsihteeriksi. Haverinen aloittaa tehtävässään 28.8., kun nykyinen pääsihteeri Santeri Marjokorpi siirtyy Uusi Tie -lehden päätoimittajaksi.

Soili Haverinen toimii tällä hetkellä Helsingin Luther-kirkon teologina Suomen Luterilaisessa Evankeliumiyhdistyksessä. Hän tekee väitöskirjaa sukupuolen teologiasta, ja hänet tunnetaan aktiivisena teologisena keskustelijana. Haverinen on myös kirkolliskokousedustaja sekä toimii monissa kirkollisissa luottamustehtävissä.

”Olemme kiitollisia Santeri Marjokorven erinomaisesta työpanoksesta STI:ssä. Erityisesti on mainittava Santerin kyvykkyys kirjoittaa, mikä vei hänet uusiin haastaviin tehtäviin. Haluamme toivottaa Soilin lämpimästi tervetulleeksi STI:n työyhteyteen. Soilissa saamme tarmokkaan, innovatiivisen ja kyvykkään pääsihteerin, jota opiskelijoiden on varmasti helppo lähestyä”, toteaa STI:n hallituksen puheenjohtaja Tom Säilä STI:n verkkosivuilla.

Dei, suomigospel, neliöb. 11.-17.6.

STI:n taustalla on yhdeksän jäsenjärjestöä, jotka edustavat monia luterilaisen kirkon eri herätysliikkeitä ja lähetysjärjestöjä.