Ihmisiä ja ilmiöitä: Ovet auki Israelin evakoille – Maailma seuraa ja kommentoi tilannetta Gazassa, Israelissa omaa surua hoidetaan auttamalla maan sisäisiä pakolaisia

Social Beingz – Jumalan rakkautta eteenpäin pienin muutoksin

 

themancphotographer.co.uk

Iso-Britanniasta tuleva Social Beingz on parin kuukauden aikana kokenut muutoksia. Entinen Twelve24 on tulossa marraskuussa esiintymään Maata Näkyvissä-festareille jo kolmatta kertaa. Teksti Lina Simojoki | Kuva Kuvat: Social Beingz Promo      Ryan Louis Griggsin ja Josh Greenin urban-pop duo Social Beingz on varmasti monelle suomen kristitylle nuorelle tutumpi nimellä Twelve24. Nimi oli ollut käytössä …

Iso-Britanniasta tuleva Social Beingz on parin kuukauden aikana kokenut muutoksia. Entinen Twelve24 on tulossa marraskuussa esiintymään Maata Näkyvissä-festareille jo kolmatta kertaa.

Teksti Lina Simojoki | Kuva Kuvat: Social Beingz Promo   

Perheniemi neliöb. vko 49-50. MJa

 

Ryan Louis Griggsin ja Josh Greenin urban-pop duo Social Beingz on varmasti monelle suomen kristitylle nuorelle tutumpi nimellä Twelve24. Nimi oli ollut käytössä kymmenen vuoden ajan, kunnes noin kolme kuukautta sitten se päätettiin vaihtaa.

– Christina, joka oli ennen mukana bändissä, muutti kolme vuotta sitten Alaskaan, Ryan kertoo.

Jäljelle jäänyt kaksikko jatkoi keikkailemista ja musiikin tekemistä vanhalla nimellä vielä kolme vuotta, kunnes päätös nimen vaihtamisesta syntyi. Sekä Ryan että Josh kokivat erityisesti Christinan edustavan bändiä.

– Twelve24 oli Ryan, Josh ja Christina, mutta ilman Christinaa emme kokeneet bändin olevan Twelve24. Olemme edelleen todella hyvissä väleissä, jatkaa Ryan.

Nimen vaihtamisen lisäksi Ryan ja Josh päättivät uudistaa bändin musiikin sekoittamalla erilaisia musiikkityylejä.

“Ilman Christinaa emme kokeneet olevamme Twelve24”

 

Yleisön innostus motivoi esiintymään

Social Beingz tulee taas marraskuussa Suomeen esiintymään Maata Näkyvissä -festareille. Aikaisemmin he ovat olleet Suomessa esiintymässä viisi kertaa; Härmässä, Jämsässä, Keuruulla, Uusi alku -tapahtumassa Lempäälässä sekä kaksi kertaa aikaisemmin Maata Näkyvissä-festareilla. Mikä on saanut heidät tulemaan Suomeen kerta toisensa jälkeen?

– Täältä löytyy monia asioita, joista olemme nauttineet; sauna sekä suomalaiset fanit, jotka ovat seuranneet meitä koko matkamme ajan ja matkustaneet monta tuntia, jotta voisivat nähdä meidät. Ja lisäksi tietenkin se, kun saa olla yhteydessä ihmisten kanssa, Ryan ja Josh kuvailevat.

 

Lue koko artikkeli Nuotasta!