Ihmisiä ja ilmiöitä: Venäjän hyökkäys karisti Timo Soinista EU-kriittisyyden: ”Ennen katsoin tahallaan sivuun, kun sopi agendaan vetää turpaan”

Seurakunta myy tauluja rahoittaakseen ruoka-apua

Keski-Porin kirkko. Kuva: Matti Remes

Keski-Porin seurakunta aikoo järjestää maaliskuussa tauluhuutokaupan saadakseen rahaa diakoniatyölle, kertoo YLE.

Porilaisten taiteilijoiden lahjoittamia tauluja on laitettu myyntiin viitisenkymmentä.

Tuotto käytetään lyhentämättömänä seurakunnan tarjoamiin ruoka-avustuksiin.

Taulut tulevan maaliskuun ensimmäisenä päivänä nähtäville nettihuutokauppaan porievl.fi -verkkosivulla.

Tarjouksen voi jättää sähköisellä lomakkeella. Kaupan on mm. Seppo Antilan, Raimo Huittisen ja Olavi Turtolan töitä sekä islantilaisen Björg Thorsteinsdotterin valokuvia.

Dei Neliöb.20.9.-11.10. MJa

Nettihuutokaupassa myymättä jääneet kaupataan Porin seurakuntakeskuksessa 12. – 20. maaliskuuta.

Teoksiin voi tutustua jo nyt valkokuvanäyttelyssä Porin seurakuntakeskuksessa, Pormestarinluodon seurakuntatalolla ja Ruosniemen kirkolla.