Sansan työ laajenee ja vahvistuu − kaksi uutta nimeä

 
Mikko Matikainen ja Roy Rissanen.

Mikko Matikainen (vas.) ja Roy Rissanen aloittavat Medialähetys Sanansaattajien työyhteydessä lokakuun alussa, Matikainen Suomessa ja Rissanen Kyproksella. Matikaisen kuva: Jani Laukkanen.

Medialähetys Sanansaattajien hallitus on päättänyt palkata pastori Mikko Matikaisen Sansan kotimaantyön johtajaksi ja lähettää Roy Rissasen satelliittitelevisio SAT-7:n palvelukseen rahoitusjohtajaksi (Funding Director).

Vantaalla asuva Mikko Matikainen, 52, on toiminut Kansan Raamattuseuran koulutuspalvelujen johtajana vuodesta 2013. Hänellä on seurakuntatyön kokemusta yli 20 vuotta, joista 13 vuotta kirkkoherrana Vantaan Rekolassa sekä Halikossa. Hänellä on myös mittava kokemus radio-ohjelmien tekemisestä. Teologian maisterin tutkinnon lisäksi hän on suorittanut mm. johtamisen erikoisammattitutkinnon.

− Aiemmat työkokemukseni ovat sytyttäneet yhä kasvavan palon median kautta tehtävää työtä kohtaan. Kutsu Sansan kotimaan työn johtajaksi saa monet elämäni ympyrät sulkeutumaan. Olen valtavan kiitollinen Jumalalle kaikesta menneestä, jonka kautta Hän on minua opettanut ja valmistanut uutta tehtävää varten. Haluan palvella Jumalan valtakuntaa täysillä Sansassa ja sen kautta. Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta! Mikko Matikainen kertoo.

IK-opisto neliöb. 15.-28.7.

Lähetyslentäjä Roy Rissanen on lähetystyön konkari

Roy Rissanen, 57, on asunut perheineen ulkomailla ja työskennellyt lähetystyön tehtävissä vuodesta 1993. Suomen Lähetysseuran työssä hän oli eri maissa ja tehtävissä 20 vuoden ajan. Hänellä on mittava työkokemus lentäjänä, viime vuodet Suomen Lähetyslentäjät ry:n lähettämänä Mission Aviation Fellowshipin (MAF) palveluksessa Mongoliassa ja Liberiassa.

Lentäjän ja lennonopettajan lisäksi Roy Rissanen on koulutukseltaan MBA ja Ph.D. Business Administration sekä on suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon. Sansan yhteistyökumppanin, satelliittitelevisio SAT-7:n työssä hän on ollut aiemmin mukana johtokunnan jäsenenä, partnerineuvoston puheenjohtajana ja suomalaisten lähetettyjen työntekijöiden esimiehenä.

− Minulla on ollut kristillinen mediatyö sydämellä siitä lähtien, kun uskonasiat tulivat ajankohtaisiksi 80-luvun lopulla. SAT-7 ja Sansa ovat tuttuja järjestöjä ja erinomaisen yhteensopivia kutsumukseni kanssa. Olen kiitollinen päästessäni käyttämään osaamistani ja kokemustani tulevissa tehtävissäni ja yhteistyössä laajan verkoston kanssa, Roy Rissanen kertoo.

Hänen puolisonsa Sirpa Rissanen on työskennellyt Sansan ulkomaantyössä vuodesta 2016. Tällä hetkellä hän toimii Sansan Lähi-idän ja Euroopan aluepäällikkönä Kyproksella.

Roy Rissasen työkausi Kyproksella on kolmivuotinen ja alkaa 1.10.2022. Myös Mikko Matikainen ottaa uuden tehtävän vastaan 1.10.2022.

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa