Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Sanan Suvipäivillä on luvassa runsaasti raamattuopetusta ja musiikkia

 

Vivamo tarjoaa Sanan Suvipäiville luonnonkauniit puitteet. Suvipäiviä vietettiin siellä myös toissa kesänä.

Kansan Raamattuseura järjestää Sanan Suvipäivät 12.-14.6. Vivamossa, Lohjalla. Tapahtuman otsikoksi on valittu KRS:n 70-vuotisjuhlavuoden teema ”Lähellä”.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Luvassa on runsas kattaus raamattuopetusta ja musiikkia. Yhtenä vetonaulana on lauluyhtye Rajattoman konsertti.

Lähellä-teema avautuu moneen suuntaan: Jumala tulee Jeesuksessa lähelle ihmistä, ja meitä kutsutaan elämään sekä lähellä Jumalaa että yhteydessä toisiimme, kertoo järjestelyistä vastaava varatoiminnanjohtaja Kalle Virta.

 Raamattuopetusta on runsaasti, koska sitä on vuosi vuodelta toivottu lisää. Raamattutunnit kulkevat  ohjelmassa miltei koko tapahtuman ajan. Opetuksissa tarkastellaan useita Raamatun henkilöitä, jotka elivät lähellä Jumalaa.

Musiikki on myös iso osa Suvipäiviä. Ohjelmassa on useita konsertteja, Rajattoman lisäksi mukana on Johanna Iivanainen. Olemme koonneet myös KRS:n eri kuoroissa vuosien varrella laulaneista ihmisistä juhlakuoron. Tapahtuman musiikista vastaavat lisäksi mm. Minna ja Jussi Pyysalo.

Vivamon Lastenkylässä vietetään iloista juhlaa, kun piispa Tapio Luoma siunaa käyttöön talkoilla rakennetun Pyhän Lapsen kirkon.

Vivamon kirkossa keskitytään rukouksen teemoihin. Kanavissa puhutaan avioliiton, vanhemmuuden ja isovanhemmuuden kysymyksistä. Nuorilla aikuisilla on oma kohtaamispaikkansa ja Hiljaisessa niemessä juhlaväki voi seurata Vivamon Raamattukylän esitystä Marian miekka.

Puhujavieraina Suvipäivillä ovat mm. Mirja ja Jari Sinkkonen sekä Agape Europe -järjestön johtaja Javier Garcia Espanjasta. KRS:n omista työntekijöistä puhujavastuussa ovat mm. Ulla Saunaluoma, Hannu Nyman, Mikko Matikainen, Heli Karhumäki, Riitta Keskimäki sekä Anu ja Jukka Mattsson.

Suvipäivien aattona 12.6. KRS Koulutuspalvelut järjestää seminaarin Kohtaamisia verkoissa aiheena evankelioiminen eilen, tänään ja huomenna.

 – Suvipäivien ohjelmaan voi perehtyä osoitteessa suvipaivat.fi.