Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Saaren Orpokotijuhlat toteutetaan radion ja verkon kautta

 
ilmakuva-punatiilisestä-kirkosta-kuvassa-näkyy-myös-muita-rakennuksia

Kuva: Parikanniemisäätiö

Parikkalan Saaren kirkolla vuosittain järjestetyt Orpokotijuhlat vietetään jo toisen kerran poikkeusjärjestelyin pitkittyneen Koronatilanteen takia

Juhlien järjestelytoimikunta päätti juhlien toteutustavasta kokouksessaan. Viranomaissuositukset ja ennusteet elokuun tilanteesta vaikuttivat päätökseen.
Saaren Orpokotijuhlat järjestetään 13-15.8.2021 teemalla ”Kiittäkää joka tilassa”. Perjantaina ja lauantaina ohjelma lähetetään kokonaisuudessaan Radio Patmoksen taajuudella ja studiosta. Tämän lisäksi on yksi yhteislähetys Radio Dein kanssa. Ohjelmat sisältävät suoria lähetyksiä, etukäteen äänitettyjä ja muistoja aikaisempien vuosien tapahtumista. Ohjelmassa pyritään lisäämään vuorovaikutuksellisuutta myös netin ja sosiaalisen median kautta. Radio Patmoksen studio-osuudet johtaa toiminnanjohtaja Teuvo V. Riikonen.
Sunnuntaina 15.8. ohjelma lähetetään suoraan Saaren kirkolta striimattuna ja Parikanniemen YouTube kanavan kautta. Ohjelmassa on raamattuopetus, sanajumalanpalvelus ja päätösseurat. Saarnan pitää Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen. Perjantaina Radio Patmoksen kautta ohjelma alkaa klo 17.00 ja lauantain ja sunnuntain ohjelmat alkavat klo 9.00.
Juhlat järjestävät Parikkalan seurakunta, Parikanniemen Ystävät ry ja Parikanniemisäätiö.  Juhlien tarkempi ohjelma on nähtävissä kesäkuun loppuun mennessä www.parikanniemi.fi