Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Richard Svensson: Toivo on pilari, joka kannattelee maailmaa

 

Richard Svensson (oik.) on Suomen Vapaakirkon kesäjuhlien pääpuhuja. Hänen tulkkinaan toimii kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen.

Richard Svensson julisti toivon sanomaa Vapaakirkon kesäjuhlilla Loistava toivo –tilaisuudessa perjantaina 1.7.

Vapaakirkon kesäjuhlien pääpuhuja, ruotsalainen pastori, johtajuusvalmentaja ja mentori, Richard Svensson kutsui sisälle todelliseen toivoon, jonka vain Jeesus voi antaa. Moni meistä asettaa toivonsa maalliseen — omaisuuteen, työhön, säähän, toisiin ihmisiin ja niin edelleen. Joudumme kuitenkin usein pettymään, sillä ne eivät kanna, vaan tulevat lakastumaan pois. Joudumme pettymään toisiin ihmisiin ja itseemme.

Svensson muistutti, että meidän Jumalamme on toivon Jumala.
– Jeesus haluaa tuoda toivon elämääsi. Rakenna elämäsi sen varaan, mitä Jumalan valtakunta tarjoaa. Sellaisen varaan, mikä on iankaikkista. Älä rakenna elämääsi sen varaan mitä teet, mitä toiset sanovat tai mitä sinulla on. Ei ole väärin omistaa hyvä koti, hyvä auto tai hyvä työ, kunhan emme anna niiden määritellä meitä. Meillä on loistava toivo, koska Jeesus kohtasi kuoleman silmästä silmään ja nousi ylös kuolleista. Hän kuoli, jotta voisi antaa meille toivon. Hän kuoli, jotta me voimme ottaa vastaan elämän. Voimme ankkuroida elämämme ja toivomme Jeesukseen.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Hän haastoi pohtimaan, miten toivon asettaminen Jeesukseen vaikutta elämäämme.
– Elämään tulee oikea näkökulma, kun meillä on sellainen toivo iankaikkisuudessa, jonka mukaan voimme suhteuttaa elämäämme. Se antaa meille sitkeyttä ja kestävyyttä. Älkää lakatko seuraamasta Jeesusta. Hänen toivonsa antaa meille voimaa ja energiaa. Se auttaa meitä jaksamaan. Jatketaan Raamatun lukemista, käydään seurakunnassa ja kokoonnutaan yhteen.

– Onko sinulla toivoa?

Richard Svensson on Suomen Vapaakirkon kesäjuhlien pääpuhuja ja hänen tulkkinaan toimii kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen. Hän puhuu lauantaina 2.7. 9.30 Seurakuntien uudistuminen –seminaarissa Elenia Areenalla sekä Ritari-areenalla klo 12.00 Loistava armo ja klo 18 Loistava kutsu –tilaisuuksissa. Ohjelma kokonaisuudessaan osoitteessa http://kesajuhlat.fi