Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Radio Rondo syventää yhteistyötä Radio Dein kanssa

 

Suomen ainoa klassisen musiikin FM-kanava Radio Rondo ajautui taloudellisiin vaikeuksiin vuoden lopulla. Nyt Radio Rondon mainosmyyntiä tehostetaan yhteistyöllä Radio Dein myyntiosaston kanssa.

Radio Rondon toimitilat sijaitsevat Radio Dein naapurissa Helsingin Ilmalassa. Klassisen musiikin kanava on alusta asti vuokrannut Radio Dein lähetysjärjestelmää, studioita ja äänituotantoa.

Kustannussäästöjä Radio Rondossa haetaan toistaiseksi poistamalla juontajat ja erikoisohjelmat. Suurempia kuuntelijamääriä tavoitellaan laajentamalla musiikkivalikoimaa.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Radio Rondo on klassisen musiikin erikoiskanava, jota kuunnellaan kuuntelijatutkimusten mukaan musiikin, ei puheen takia.

 ”Kaksi kohderyhmää”

Rondo FM:n radiojohtaja Matti Tuomisto kertoo, että aamu- ja iltapäivien lähetyksiin etsitään sponsoreita ja tilanne juontajien suhteen saattaa muuttua piankin.

­- Radio Deissä mainosmyynti on jatkuvasti kasvanut ja nyt ammattitaitoinen myyntitiimimme voi tarjota sekä nykyisille että uusille asiakkaille kaksi erilaista kohderyhmää, joita mainostaja ei tavoita muilla kanavilla, perustelee puolestaan Radio Dein toimitusjohtaja Kirsi Rostamo kanavien välistä yhteistyötä.

 Toimiluvat jaetaan helmikuussa

Rondo FM:n kanavan toimiluvan haltijana on Classicus Oy.

– Toimilupaan liittyvä määräysvalta säilyy kanavalla, mutta olemme ulkoistaneet prosesseja, että saisimme kustannukset paremmin hallintaan, sanoo Classicus Oy:n toimitusjohtaja Harri Valkonen.

Rondo FM aloitti lähetyksensä maaliskuussa 2010 kesken toimilupakauden 4Radion hallinnoiman Classic Radion lopetettua toimintansa.

Koska omistuspohjassa ei ole tapahtunut mitään muutoksia, Classicus Oy:n toimilupahakemus edelleen voimassa.

Kaikkien radioiden toimiluvat ovat katkolla vuoden 2011 päättyessä. Viestintäministeri Suvi Linden toivoo, että toimiluvat kaudelle 2012-2019 jaetaan helmikuun aikana.

 

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)