Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Radio Dein kuuluvuus laajenee Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla

 

Radio Dein kuuluvuusalue laajenee Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Kanava aloittaa tänään 29. syyskuuta lähetykset Haapavedeltä, Digita Oy:n mastosta taajuudella 107,4 MHz. Uuden taajuuden avauduttua Radio Dein kuuluvuus peittää varsin kattavasti Pohjois-Pohjanmaan alueen Oulun eteläpuolella.

Radio Dein kuuluvuusalue kattaa nyt ensimmäistä kertaa muun muassa Haapajärven, Kalajoen, Kannuksen, Raahen ja Ylivieskan. Uuden kuuluvuusalueen yhteenlaskettu väestö on 134.000.

Haapaveden taajuudella kuullaan Radio Dein valtakunnallista ohjelmaa. Kanava neuvottelee alueen kristillisten yhteisöjen ja seurakuntien kanssa myös alueellisen ohjelman tuottamisesta.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Haapaveden taajuus on Radio Dein 21. taajuus. Helmikuussa Radio Dei aloitti lähetykset Kristiinankaupungissa taajuudella 89,5 MHz. Kanava jätti lisäksi aiemmin tässä kuussa hakemuksen Liikenne- ja viestintäministeriölle uuden taajuuden avaamiseksi Kajaaniin.

Radio Dei on Suomen ainoa valtakunnallinen kristillinen radioasema. Sen kuuluvuusalueella asuu 75 prosenttia suomalaisista. Kansallisen radiotutkimuksen mukaan Radio Deitä kuuntelee viikoittain 200.000 ja satunnaisesti runsaat 600.000 radionkuuntelijaa.

Lue lisää: www.radiodei.fi

 
Dei, aamuvirkut, artikkeliban 7.2.- (2/2)