Radio Dei täyttää perinteikkään kello 7.50 aamuhartauspaikan

 

”Kuolemassa itsessään ei ole mitään kaunista. Omaan suruuni on liittynyt kipua ja kauhua, mutta se ei poista sitä, että se on inhimilliseen elämään kuuluvaa. Minulle kiitollisuus on avautunut ihmeellisellä tavalla menetysten myötä”, sanoo Hanna Ekola.

Radio Dei käynnistää lokakuun alussa uudet aamuhartauslähetykset perinteisellä arkiaamujen kello 7.50 radiohartauspaikalla.

– Meille on tullut paljon palautetta ja toiveita, että radion aamuhartaus voitaisiin kuulla ihmisille tutulla ja heidän tärkeäksi kokemallaan paikalla ennen aamukahdeksaa. Haluamme palvella radiohartauksien kuuntelijoita vastaamalla tähän huutoon, kertoo Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo.

Valtakunnallisen kristillisen radiokanavan aamuhartauksien pitäjinä kuullaan laajaa kirjoa kirkon työntekijöitä sekä maallikoita, jotka tuntevat radioilmaisun omakseen. Pääpaino on luterilaisessa kirkossa, mutta myös muita maamme kristillisen perinteen edustajia kuullaan lähetyksissä aika ajoin.

IK neliöb. vko 25-26.MJa

Syksyn aikana ääneen pääsevät esimerkiksi piispa Teemu Laajasalo, kirjailija Pia Perkiö ja muusikko Hanna Ekola.

– Tuntuu hyvältä aloittaa Radio Deissä hartauspuhujana, kertoo laulaja-lauluntekijä Hanna Ekola.

– Kun kierrän ympäri maata konsertoiden kappeleissa ja kirkkosaleissa, olen tottunut siihen, että laulujen ympärillä on hengellisiä ajatuksia myös puheen muodossa. On mukavaa tulla Radio Dein kuulijoille tutuksi omilla mietteilläni. Kun radiohartaudet saavat olla omanoloisia ja sielunhoidollisia, niin sitä tuntee olevansa omalla alueellaan.

Radiohartauksia kuullaan Radio Dein ohjelmistossa 1. lokakuuta alkaen arkipäivisin kello 7.50 ja iltapäivisin kello 17.05.

 
Radio Dei Radiot_fi

Aiheet