Radio Dei lähettää kesäiltojen ohjelmiaan Espanjasta

Tanja Kämäräinen ja Marcos Kuusjärvi juontavat Radio Deissä kuultavia kesäiltojen lähetyksiä Espanjan Aurinkorannikolta

Radio Dei lähettää kesä-elokuussa juonnettua iltaohjelmaa Espanjan Aurinkorannikolta. Fuengirolan ja Pasilan studioissa yhteistyössä FinnRadion kanssa toteutettu lähetys kuullaan arki-iltaisin sekä Suomessa että Costa del Solin alueella.

Kristillinen radiokanava Radio Dei ja aurinkorannikon suomalaisväestöä palveleva FinnRadio.FM tekevät uuden aluevaltauksen lähettämällä yhteistyössä ideoitua ja yhteisvoimin toteutettavaa kesäiltojen juonnettua radiolähetystä sekä Suomessa että Espanjassa. Radio Dei julistaa nettisivuillaan etelän ja pohjoisen lämpötilakilpailun avatuksi: ”Kummassa kiehuu enemmän ja mitä kaikkea kesän mittaan keitellään?”

Kesäkuukausien arki-iltoina kuultavat lähetykset toteutetaan pääosin Espanjan Aurinkorannikolla, Suomen ollessa vuorossa rantaudutaan eteläisen Suomen kohteisiin. Studiohaastatteluja tehdään sekä FinnRadio.FM:n studiossa Fuengirolassa että Radio Dein Pasilan studiossa.

Juontajina ja toimittajina ovat Espanjassa äänessä FinnRadion Tanja Kämäräinen ja Marcos Kuusjärvi. Suomen päässä kuullaan radiokollegoja Kirsi Rostamoa ja Raija Kurkolaa. ”Aurinkorannikon omat kultakurkut Tanja Kämäräinen ja Marcos Kuusjärvi turinoivat elämästä ja ilmiöistä unohtamatta haastatteluja ja tarinoita mielenkiintoisista ihmisistä etelän auringon alla. Suomi vastaa vuorollaan, kun Kirsi Rostamo ja Raija Kurkola grillaavat pohjoisen ulottuvuuden kesäherkkuja – ja siinä sivussa vähän vieraitaankin”, kertoo Radio Dei nettisivuillaan.

Suomessa Aurinkorannikon kesäilta -nimellä kulkeva tuotanto sijoittuu kesäkuukausien myöhäisiltoihin. Radio Dei on sijoittanut sen ohjelmakartassaan arki-iltoihin siten, että kello 22 alkava lähetys loppuu puolilta öin. Costa de Solin alueella lähetys kuullaan paikallista aikaa kello 19-21.

Aurinkorannikon kesäilta Radio Dein FM-taajuuksilla ja Radiot.fi-palvelussa 4.kesäkuuta alkaen maanantaista perjantaihin kello 22-24.

Radio Dei Radiot_fi

Aiheet