Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Radio Dei etsii Suomen kauneinta kirkkoa

 

Radio Dei etsii kesän aikana Suomen kauneinta kirkkoa. Ensimmäisenä kysytään

Radio Dei etsii kesän aikana Suomen kauneinta kirkkoa. Valinnat tekevät kanavan kuuntelijat, joilla on mahdollisuus äänestää suosikkiaan kanavan Facebook-sivull

Radio Dein kuuntelijat ehdottivat kisaan mukaan suosikkikirkkojaan kevään aikana. Toimituksen raati täydensi listaa ennen äänestysvaiheen alkua. Lopputuloksena saatiin kolmea sarjaa: modernit kirkot, puukirkot ja kivikirkot.

Modernien kirkkojen sarja herätti heti kritiikkiä kristillisen kanavan kuuntelijakunnan keskuudessa. Ensimmäisenä parina kuuntelijoiden suosiosta kisailevat Tampereen Kalevan kirkko ja Kuopion Alavan kirkko.

KRS Krito 10.-23.6.

– Luulin äänestäväni Suomen kauneinta kirkkoa. Ensimmäiset vaihtoehdot olivat kyllä silmissäni ulkoa päin niin rumia, etten halunnut antaa ääntäni kummallekaan. Olisiko jonkinlainen etukäteiskarsinta ehkä tarpeen? kysyy Tuija Niskanen Facebookissa.

Kaunein kirkko valitaan äänestyksellä, jossa vastakkain on aina kaksi kaunein kirkko -kandidaattia kerrallaan. Viikon ensimmäinen pari aloittaa kisailun kesämaanantaisin. Parin suosikkia voi äänestää keskiviikkoon saakka.

Keskiviikkoisin Radio Dein Facebook-sivulle astuu kisailemaan viikon toinen pari, jota voi äänestää perjantaihin saakka.

Kesän jälkeen on selvillä, mikä on Radio Dein kuuntelijoiden mielestä Suomen kaunein kirkko. Voittaja julkistetaan perjantaina 28. elokuuta. Pitkin kesää Radio Dein toimitus tekee juttuja kilpailussa mukana olevista kirkoista ja niissä vierailevista ihmisistä sekä työntekijöistä arkipäivien lähetyksissään.

– Kauniita kirkkoja on paljon, mutta oma on kaikkein rakkain, kommentoi kuuntelija Pirkko Matikainen kisan synnyttämiä tuntoja.

Radio Dein Facebook-sivut

 
Dei, sävelmatka, artikkeliban 31.5.- (2/2)