Ihmisiä ja ilmiöitä: Marita ja Markku Kulmala: Avioliittoleiri muutti elämän tärkeysjärjestyksen   Yleinen: Konekiväärisaarnaaja pelastaa Afrikan lapsia

Raamattuopiston juhlistaa 75-vuotisjuhliaan kuvanäyttelyllä

 

Hengellisten syventymispäivien tunnelmaa Viipurissa kesällä 1938. Kuva: Raamattuopiston arkisto.

Suomen Raamattuopiston 75-vuotisjuhlat huipentuvat elokuussa Hengellisiin syventymispäiviin. Merkkivuoden kunniaksi Raamattuopisto julkaisee kotisivuillaan opiston historiaa vanhojen valokuvien ja niitä selittävien tekstien muodossa.

Historialliset kuvat julkaistaan Käsi Raamatulla -teemalla vietettävän juhlavuoden kunniaksi Raamattuopiston kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa maanantaisin.

Kuvat valaisevat tärkeitä tapahtumia ja merkittäviä henkilöitä 1930-luvulta aina 2010-luvulle asti.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Ensimmäinen julkaistava kuva näyttää Hengellisten syventymispäivien tunnelmaa Viipurissa kesällä 1938. Ulkoilmakokoukseen arvioitiin tuolloin osallistuneen noin 6000 henkeä.

Suomen Raamattuopisto syntyi juuri Urho Muroman ja hänen aikalaistensa pitämien Hengellisten syventymispäivien ja muiden evankelioimiskokousten ympärille.

– Aito herätys kuljettaa aina ihmisen Kristuksen luo. Kun käsi osuu Raamatulle ja Jumalan sana sydämeen, se voi olla järisyttävä kohtaaminen. Sydän pelästyy ja rauhoittuu, joutuu tilille ja vapautuu. Syntyy ymmärrys: Jumala on ollut uskollinen kasteesta saakka. Hän on kutsunut tuhlaajalapsensa takaisin kotiin, kommentoi Raamattuopiston rehtori Juha Vähäsarja kuvanäyttelyä.

Verkkojulkaisujen lisäksi kuvanäyttely on roll up -muodossa esillä myös Raamattuopistolla ja juhlavuoden tilaisuuksissa.

 
Artikkelibanneri perussanoma