Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Raamattuopetusta ja muslimien kohtaamista Lähetyksen kesäpäivillä

 

Lähetyksen kesäpäivillä Kauniaisissa 15.–17.6. on luvassa lähetyselämää, rukousta, raamattuopetuksia ja urheilulähetystyötä. Lähde lähemmäs -teema kutsuu muun muassa muslimien kohtaamiseen.

Lähetyksen kesäpäivillä on ohjelmaa kaikenikäisille: lapsille, nuorille ja aikuisille. Musiikkia löytyy joka makuun, ja erityisesti nuorempaa polvea on huomioitu monipuolisilla iltakonserteilla.

Kylväjän kotimaantyön johtaja Hanna Lindberg

Päivillä on mukana monia lähettejä ja vieraita ympäri maailmaa, esimerkiksi Aasiasta ja islamilaisilta alueilta. He kertovat kuulumisia työstä, jossa he saavat olla mukana, ja mitä Jumala eri puolilla maailmaa tekee. Viikonlopun aikana on esillä erityisesti muslimien parissa tehtävä työ.
– Meillä on tänä vuonna vieraana Lähi-Idän muslimialueelta kristityksi kääntynyt henkilö, joka kertoo oman elämäntarinansa. Saamme kuulla, mitä on muslimien kohtaaminen, ja miten heitä voi johdattaa lähemmäs Jumalaa sekä kulkea heidän kanssaan sitä tietä, jolle Jumala heitä kutsuu, kertoo Kylväjän kotimaantyön johtaja Hanna Lindberg.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

– Useat ovat toivoneet kesäpäiville entistä enemmän Raamatun opetusta. Raamattutunteja onkin joka päivä, ja lisäksi lauantaina on aamusta iltapäivään jatkuva raamattuopetussarja. Luotettuina raamatunopettajina ovat muun muassa Jukka Norvanto, Marja-Kaarina Marttila ja Eero Junkkaala, iloitsee Hanna Lindberg.

– Samaan aikaan on tarjolla lähettien kuulumisia ja lähetyselämän kirjoa eri puolilta maailmaa sekä rukousta. Liikunnan ystäville on luvassa toiminnallista tekemistä urheilulähetystyön merkeissä, jatkaa Lindberg.

Lapsille on varattu omaa ohjattua toimintaa. Alle kouluikäisille on tarjolla Muksula, ja koululaisille oma ohjelmansa. Päivien Lähde lähemmäs -teemaa pohditaan lasten kanssa muun muassa nukketeatterin keinoin. Ohjelmassa on Raamattuun perehtymistä sekä monipuolista liikuntaa ja muuta yhteistä tekemistä.

Lähetyksen kesäpäivien ohjelma ja lisätietoa tapahtumasta köytyy Kylväjän sivuilta. Lähetyksen kesäpäivät järjestävät tänä vuonna yhteistyössä Lähetysyhdistys Kylväjä ja Suomen Raamattuopisto.

 
Kylvaja artikkelibanneri