Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Raamattu kannesta kanteen jatkuu seuraavat 5 vuotta

 

Raamattu kannesta kanteen -ohjelmasarjassa opiskellaan Raamattua kirja kerrallaan ja lähes jae jakeelta. Puolen tunnin radio-ohjelmia kuullaan viidesti viikossa.

Raamattu kannesta kanteen -radio-ohjelma alkaa alusta 14.12. jo neljännen kerran. Yksi tuotantokausi kestää viitisen vuotta ja sisältää 1434 ohjelmaa.

Vuodesta 1997 jatkunut Raamattu kannesta kanteen on pitkään ollut Radio Dein kuunnelluin ohjelma. Medialähetys Sanansaattajien tuottama ”radioraamattukoulu” kuuluu myös Järviradion ja vuoden loppuun asti Radio Kajauksen taajuuksilla sekä muutamassa paikallisradiossa Ruotsissa ja Norjassa. Viikoittain sillä on arviolta 200 000 kuuntelijaa.

Uusi radioääni ja teemaohjelmia

Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kolmas tuotantokausi päättyy perjantain 11.12. teemaohjelmaan. Maanantaina 14.12. alkava neljäs tuotantokausi tuo mukanaan muutoksia, kuten uuden radioäänen. Ohjelmaa toimittaa ja juontaa Elina Tuohisto-Kokko, kun Elina Vaittinen on opintovapaalla.

KRS Krito 10.-23.6.

Ohjelmasarjassa Raamattua opettaa edelleen Jukka Norvanto, joka toimii nykyään Kylväjän lähetysteologina.

Uutuutena on kerran kuussa kuultava teemaohjelma, jossa mm. vastataan kuuntelijoiden kysymyksiin. Lisäksi juontaja antaa lähetysten lopussa kysymyksiä pohdittavaksi.

Norvannon raamattuopetuksia voi kuunnella myös netissä ja mobiilisovelluksina. Maksuttomia iPhone-, Android- ja Windows-sovelluksia on ladattu yli 8000 kertaa.

Raamattu kannesta kanteen Facebookissa

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa