Lähetystyö: Lähellä Jeesusta viisi vuosikymmentä – tärkeintä lähetysjärjestölle ei ole lähetystyö vaan evankeliumi Ihmisiä ja ilmiöitä: Tekoäly nyt ja tulevaisuudessa

Petrus Schroderuksen äitienpäiväkonsertti Oulun tuomiokirkosta livestriimataan ilmaiseksi palvelukoteihin

 

Laulava poliisi Petrus Schroderus esiintyy äitienpäiväkonsertissa Oulun tuomiokirkossa sunnuntaina 10.5.

Oulun tuomiokirkossa järjestetään äitienpäiväkonsertti Petrus Schroderus Live! livestriiminä sunnuntaina 10.5.2020 klo 18. Konsertin tähtinä esiintyvät tenori Petrus Schroderus ja Inga Söder.

Oulun tuomiokirkosta sunnuntaina 10.05.2020 klo 18-19 livestriimattava äitienpäiväkonsertti tarjotaan ilmaiseksi kaikkiin Suomen palvelukoteihin. Oulun poliisissa vanhempana konstaapelina työskentelevä Petrus Schroderus lauloi itsensä ihmisten sydämiin Poliisin 17.4.2020 julkaisemalla videolla Rakasta elämää – Uusi päivä koittaa vielä! Videota on katsottu sosiaalisessa mediassa miljoonia kertoja ympäri maailman, etenkin Venäjällä. Kappale kuullaan myös äitienpäivän konsertissa, joka suunnataan kotimaan lisäksi myös kansainvälisille markkinoille.

Konsertissa kuullaan muun muassa Finlandia, Romanssi ja O Sole Mio. Toisena tähtiartistina esiintyy Inga Söder, joka laulaa muun muassa kappaleet Hallelujah, What a Wonderful World ja (You Make Me Feel Like) a Natural Woman. Konsertissa ovat mukana myös Oulunsalo Ensemblen jousikvartetti, pianisti Markus Vaara, kitaristi Into Koponen ja kanttori Irina Niskala, joka myös juontaa tilaisuuden mahdolliset venäjänkieliset osuudet. Suomen- ja englanninkieliset osuudet juontaa Lauri Salovaara.

IK-opisto Neliöb. 18.-31.3.

Ostamalla lipun livekonserttiin autat koronakriisin vuoksi haastavaan taloudelliseen tilanteeseen joutuneita lapsiperheitä: artistit luovuttavat osan tuotosta keräykseen oululaisten lapsiperheiden hyväksi. Apu koordinoidaan Oulun seurakuntien Kotimaanapu-keräyksen kautta ruokakasseina.

Palvelukodit saavat ilmaisen katseluoikeuden konserttiin osoitteesta www.tenorpetrus.com tai lähettämällä suoraan sähköpostia livestriimin toteuttajan Ilmari Mäenpään sähköpostiin osoitteeseen ilmari@virtuaalikirkko.fi.

Ennakkolipun hinta on 9,99€ ja liput ovat ostettavissa osoitteessa www.ticketmaster.fi