Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Oulugospeliin äänestetään jälleen esiintyjiä

 

OG2015_julisteA2

Pyhäinpäivänä järjestettävään musiikkitapahtumaan kootaan parhaillaan ohjelmaa. Yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkejaan esiintyjiksi.

Kolmipäiväinen Oulugospel-tapahtuma järjestetään pyhäinpäivänviikonloppuna 4.–6.11.2016. Parhaillaan kootaan tapahtuman ohjelmaa. Helmikuun ajan yleisöllä on mahdollisuus äänestää bändejä esiintyjiksi.

”Äänestyksessä olevat esiintyjät edustavat erilaisia musiikkityylejä elektronisesta tanssimusiikista raskaaseen rockiin. Ääntä kannattaa käyttää, sillä eniten ääniä saanut esiintyjä on varmuudella mukana Oulugospelissa”, kertoo tapahtuman viestintävastaava Jii-Pee Nyyssönen.

Perheniemi neliöb. 17.-23.6.

Ehdolla olevat esiintyjät ovat Pekka Laukkarinen, Herz, Maksetut Viulut, G-Powered, HB, Save ja KLS. Sivuilta löytyy myös ehdokkaiden esittelyt ja linkkejä musiikkinäytteisiin. Äänestys päättyy karkauspäivänä 29.2.2016.

Oulugospel on nuorille, nuorille aikuisille ja kaikille muillekin gospelmusiikista kiinnostuneille suunnattu tapahtuma, jota on järjestetty jo 1970-luvulta saakka. Oulugospel sisältää konsertteja, toiminnallisia työpajoja ja gospelmessuja. Esiintyjinä on tunnettuja suomalaisia gospelmuusikoita ja -yhtyeitä. Kävijöitä on vuosittain noin 2500.

Lisätietoja Oulun seurakuntien kotisivuilta.

 

Aiheet