Nuorisotyönjohtaja Tommi Koivunen aloittaa Vapaakirkon viestintähankkeessa

 

Suomen Vapaakirkon Nuoret ry:n toiminnanjohtaja ja Suomen Vapaakirkon nuorisotyönjohtaja Tommi Koivunen on toiminut yli 20 vuotta erilaisissa johtotehtävissä työelämässä. Kuva: Johannes Hentilä

– Tarkoituksemme on vahvistaa Vapaakirkon läsnäoloa ja viestiä Suomessa, linjaa Vapaakirkon tiedotuksen kehittämishankkeessa aloittava Tommi Koivunen.

Suomen Vapaakirkon läsnäoloa ja viestintää vahvistetaan. Suomen Vapaakirkon Nuoret ry:n (SVN) toiminnanjohtaja ja Suomen Vapaakirkon nuorisotyönjohtaja Tommi Koivunen aloittaa projektijohtajana Vapaakirkon tiedotuksen kehittämishankkeessa Päivä Osakeyhtiössä. Projekti on osa-aikainen ja kestää vuoden.

– Meillä on kirkkona huikeita unelmia maamme parhaaksi. Tarkoituksemme on vahvistaa Vapaakirkon läsnäoloa ja viestiä Suomessa. Mielestäni onnistumme tavoitteessamme, jos lopputulos palvelee kaikkia sukupolvia, Tommi Koivunen linjaa ajatuksiaan.

Karas-Sana Neliöb. 22.-28.4.

Koivusella on pitkä kokemus ihmisten johtamisesta ja valmentamisessa ja hänellä on laajat verkostot. Hän on ollut yli 20 vuotta erilaisissa johtotehtävissä työelämässä. Ura alkoi kuitenkin jo Tommin ollessa 19-vuotias, jolloin hän toimi vapaaehtoisena seurakunnassa ja oli vanhimmiston jäsen. Tommi Koivusen elämän varrella on ollut paljon eri-ikäisiä ihmisiä, joilta hän on oppinut uusia asioita. Hän kertookin, että kun on halua kuunnella, voi oppia sekä nuorilta että iäkkäiltä.

Tommi Koivusen elämän voimavaroja ovat jumalasuhteen ohella perhe, liikunta, ystävät ja kirjojen lukeminen.

 
Päivä artikkelibanneri 11.3.- 2024