Mika Falk: Älä alistu! -kampanja näyttää sallitun keskustelun rajat

 

Älä alistu! -kampanja

Maanantaina 21.3. lanseerattu Älä alistu! -mediakampanja on saanut paljon julkisuutta. Mistä kampanjassa on oikein kysymys? Mika Falk vastaa.

Mika Falk selventää, että Älä alistu! -kampanjan tarkoitus on rohkaista seksuaalisuutensa kanssa epävarmoja kristittyjä nuoria luottamaan Raamattuun.

– Haluamme antaa äänen vähemmistöön jääneille nuorille, jotka kokevat Jumalan muuttaneen heidän seksuaalisuuttaan. Haluamme myös rohkaista nuoria pohtimaan itsenäisesti asioita, yleisestä mielipiteestä huolimatta.

IK-opisto Neliöb. 19.2.-3.3.

– On tärkeää muistaa, että jokainen ihminen on äärettömän arvokas Jumalan kuva, seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta, Falk painottaa.

Mika Falk alleviivaa, että kampanja ei yritä painostaa ketään, vaan antaa välineitä oman elämän kipupisteiden pohtimiseen.

– Tämä ei ole mikään eheytymiskampanja vaan enemmänkin tiedotuskampanja, Falk selvittää.

-Kampanja rakentuu yhden nuoren naisen omakohtaiselle kokemukselle. Siitä tarinasta voi jokainen laatia oman mielipiteensä. Tämän nuorten itsensä ideoiman kampanjan saama valtaisa huomio osoittaa, että kampanja on ajankohtainen ja tarpeellinen.

-Maassamme on tahoja, jotka haluavat estää moniäänisen seksuaalisuuteen liittyvän arvokeskustelun. Älä alistu! -kampanja on osoittanut sallitun keskustelun rajat, Falk toteaa.

Kampanjan sivut löydät: http://www.nuotta.com/kampanja