Medialähetyspäivillä julkaistaan Pekka Simojoen levy

 
Pekka Simojoki

Valtakunnallisilla Medialähetyspäivillä Lohjan Vivamossa 26.–27.5.2018 julkaistaan Pekka Simojoen uusin äänite, farsinkielinen Nordic Praise. Tapahtumassa juhlitaan myös 45-vuotiasta Medialähetys Sanansaattajia. Kuva: Vexi Savijoki.

Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään Lohjan Vivamossa 26.–27. toukokuuta.

Lohjan Vivamossa 26.–27.5. vietettävillä Medialähetyspäivillä julkaistaan Pekka Simojoen farsinkielinen Nordic Praise -levy, juhlitaan 45-vuotiasta Medialähetys Sanansaattajia ja kuullaan Intian kristittyjen tilanteesta.

Farsinkielinen Nordic Praise -levy on jatkoa Pekka Simojoen englannin- ja arabiankielisille Nordic Praise -äänitteille. Sitä on tarkoitus käyttää mm. seurakuntien maahanmuuttajatyössä sekä farsinkielisessä mediatyössä iranilaisten ja afganistanilaisten tavoittamiseksi.

Piplian neliö

Levy julkaistaan lauantaina 26.5. kello 16 alkavassa tilaisuudessa, jossa Pekka Simojoki on läsnä. Hän on mukana myös lauantai-iltana kello 19.15 alkavassa Sanan ja rukouksen illassa. Tilaisuudessa puhuu myös Sansan pitkäaikainen Kroatian-lähetystyöntekijä Seija Uimonen, joka kääntänyt useita Simojoen säveltämiä lauluja kroatian kielelle.

Veli-Matti Kärkkäinen ja lähetyksen mahdollisuudet

Medialähetyspäivien kansainvälinen vieras on Augustin Bhuinya medialähetysjärjestö TWR-Intiasta. Sansan 45-vuotisjuhlavuosi on samalla Intian-työn juhlavuosi, sillä Sansan ja TWR-Intian yhteistyö on jatkunut jo 30 vuotta.

Sunnuntaina Medialähetyspäivillä kuullaan muun muassa Veli-Matti Kärkkäistä, joka toimii systemaattisen teologian professorina Fullerin teologisessa seminaarissa Yhdysvalloissa ja ekumenian dosenttina Helsingin yliopistossa. Hän puhuu muun muassa lähetyksen haasteista ja mahdollisuuksista tämän päivän maailmassa.

Sunnuntain messussa siunataan Sansan työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Sansan 45-vuotista taivalta juhlistetaan erityisesti sunnuntaina kello 14 alkavassa Iloa yhteydestä -tilaisuudessa. Medialähetyspäivien teemana on Yhteyden ytimessä.

Katso Medialähetyspäivien koko ohjelma

 
Sansa syyskeräys artikkelin alle