Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Markus Österlund ja Merja Pitkänen palkittiin Chicagon GLS-konferenssissa pitkäaikaisesta työstä

 

Markus Österlund ja Merja Pitkänen ovat kiitollisia saamastaan palkinnosta GLS Suomen hyväksi tekemästään työstä.

Markus Österlund ja Merja Pitkänen saivat tunnustusta pitkäaikaisesta työstään Global Leadership Summit –konferenssien hyväksi Suomessa.

Markus Österlund ja Merja Pitkänen saivat tunnustusta pitkäaikaisesta työstään Global Leadership Summit –konferenssien hyväksi Suomessa. He ovat olleet aktiivisesti mukana siitä lähtien, kun ensimmäinen konferenssi järjestettiin vuonna 2006.

Willow Creek Association halusi antaa tunnustusta siitä, että GLS Suomen nykyisen puheenjohtaja Markus Österlundin näkynä ja intohimona on suomalaisten seurakuntien vahvistaminen ja johtajuuden kehittäminen.  Hän oli GLS:n kansallisen ohjausryhmän puheenjohtaja myös GLS:n saapuessa Suomeen.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Päivä Osakeyhtiön toimitusjohtaja, GLS Suomen kansallisen ohjausryhmän jäsen Merja Pitkänen uskoo johtajuuden kehittämiseen koulutuksen ja kirjallisuuden avulla. Erityismaininnassa kiinnitettiin huomiota myös siihen, että Päivä Osakeyhtiö sitoutui GLS Suomen kasvuun ja taloudelliseen vakauttamiseen aikana, jolloin ulkopuolisen tuen saaminen ei ollut mahdollista.

Willow Creek Association jakoi Chicagon GLS-konferenssia edeltävän partneritapaamisen yhteydessä 25 palkintoa ansioitumisesta eri johtajuuden alueilla.

– Tuntuu hyvältä, että saa tunnustusta, mutta tämä kuuluu tietenkin kaikille, jotka ovat olleet Suomessa tekemässä työtä GLS:n hyväksi.

– GLS on jo ollut vahvistamassa seurakuntia Suomessa, mutta haluan jatkaa työtä, että sen vaikutus leviää koko yhteiskuntaan ja voi olla entistä suurempi, Markus Österlund kommentoi.

–  Olen hämmentynyt ja samalla tietenkin kiitollinen, että Suomessa tehty työ saa tällä tavalla kiitosta ja huomiota kansainväliseltä GLS-perheeltä, Merja Pitkänen sanoo.

– Tämä kannustus innostaa entistä vahvemmin sitoutumaan GLS:n perusarvoihin. Paikallinen seurakunta on maailman toivo! Ja kun johtajasta tulee entistä parempi, se on kaikkien etu.