Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Maata Näkyvissä -festarit edelleen Euroopan suurin gospeltapahtuma

 

Maata Näkyvissä -festaritunnelmointia. GWF HK Areenan aamun konsertissa 2015 (© SPixels.com)

Maata Näkyvissä -festarit edelleen Euroopan suurin gospeltapahtuma

Lauantai-illan pääkonsertissa esiintyivät Fireflight ja EDM-taiturit Transform DJs. Molemmat esiintyjät ovat saapuneet festareille Yhdysvalloista. Lavalla nähtiin heidän lisäkseen suomalaisen stand upin kärkinimi Mikko Vaismaa sekä vankan suosion saavuttanut kls..

Alternatiivirockia soittavan ja Yhdysvalloissa Grammy-ehdokkaanakin olleen Fireflightin solisti Dawn Michele sanoi lapsensa syntymän olleen häntä muuttanut kokemus.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

– Olen oppinut Jumalan rakkaudesta katsoessani lastani: en voisi antaa häntä pois mistään hinnasta, mutta Jumala antoi oman poikansa vuokseni, Michele kertoi kristillisestä uskostaan ja kokemuksistaan tuoreena äitinä.

Lauantaina esiintynyt suomalainen .kls on nähty Maata Näkyvissä -festareilla useampaan otteeseen, ja on edelleen festareiden toivotuimpia artisteja.

Maata Näkyvissä -festareiden lavalla kuultiin lisäksi, jopa Sanniin verrattua, vain 14-vuotiasta Pellaa. Esikoislevynsä kesällä julkaisseen Pellan tulkinnat hänen omista kappaleistaan antoivat lupauksen: tästä nuoresta laulajasta kuullaan vielä.

Euroopan suurin kristillinen nuorten viikonlopputapahtuma Maata Näkyvissä -festarit on käynnissä Turun HK Areenalla sunnuntaihin 15.10.2015 saakka. Sunnuntain 15.11. pääesiintyjä on Juha Tapio. Tapahtuman tuottavat Sleyn nuorisotyö ja Turun evankelis-luterilaiset seurakunnat.

Maata Näkyvissä mediassa

Nuotta-taajuus festariradio

Katso esiintyjien videohaastattelut

Maata Näkyvissä viralliset sivut

 
Open Doors tilaa ilmaislehti punainen