Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Maailman kauneimpia joululauluja televisiossa joulupäivänä

 

Kauneimpia joululauluja voi kuulla myös television välityksellä.

TV2 esittää joulupäivänä Tampereen tuomiokirkossa kuvatun konsertin, jossa suomalaiset laulajat kuten Lauri Tähkä, Maria Lund ja Johanna Iivanainen esittävät suosikkejaan maailman joululaulujen joukosta.

Tähkän, Lundin ja Iivanasen lisäksi konsertissa esiintyvät myös laulajat Kristiina Wheeler, Juha Tapio ja Tommi Kalenius sekä tamperelainen poikakuoro Pirkanpojat johtajanaan Jussi Kauranen. Olli Ahvenlahden orkesteri säestää artisteja.

Lauri Tähkä esittää konsertissa uuden joululaulunsa Sytytä mun sydämeni. Juontajana on toimittaja Mikko ”Peltsi” Peltola. Suomen Lähetysseuran ja Tampereen tuomiokirkkoseurakunnan järjestämä konsertti taltiotiin ja se lähetetään YLE TV2:ssa joulupäivänä 25.12. kello 19.05.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Konsertin tuotto käytetään kehitysmaiden lasten hyväksi Suomen Lähetysseuran joulukeräyksen kautta. Viime vuonna Helsingissä Kallion kirkossa televisioitu Maailman kauneimmat joululaulut – Suomen Lähetysseuran 150-vuotisjuhlakonsertti lähetetään uusintana TV2:lla jouluaattona kello 19.05.